Full of life retreat

3 óf 4 dagen yoga, wellness en rust

6 – 9 oktober 2022 | De Schouw, Zeeland

Starten met yoga

Tijdens dit ontspannen relaxweekend:

  • Kom je meer contact met je lichaam en geest
  • Kijk je naar je diepe innerlijke zelf
  • Groeit het geloof in jezelf en de verbinding met alles om je heen
  • Ontwikkel je vrijheid, balans en kracht om bewust zelf sturing te geven aan je leven
  • Leer je full of life in het leven te staan

Programma, locatie & prijzen

Kies uit drie verschillende programma’s met o.a. Ashtanga yoga, Yin yoga, Breath work, Shanti & Shakti yoga en een Full moon session.

De prachtige locatie ‘De Schouw’ in Zeeland geeft je een compleet vakantiegevoel met rustgevende en inspirerende ruimtes, sauna’s, buitenzwembad en meer wellness.

Bij de prijs zijn drie overnachtingen, het programma en gezonde vegetarische en biologische maaltijden inbegrepen.

Prachtige locatie in Zeeland

​Wadend in ruimte en rust, tussen  het karakteristieke Zeeuwse kustdorpje Renesse en Zierikzee, ligt de inspirerende en rustgevende yogaplek “De Schouw”. Ondanks dat Zeeland zo dichtbij is, heb je hier echt het gevoel er even helemaal uit te zijn.

De prachtige Zeeuwse omgeving nodigt uit voor een wandeling in de duinen of in het bos, om te gaan zemmen of uitwaaien aan het strand, of om te gaan fietsen op een (leen)fiets. Maar uiteraard kun je ook lekker onspannen met een boek op de bank of chillen in de woonkamer of op het terras.

het full of life team

Bekijk de verschillende programma’s:

Sanne | Eveline | Nok

Reserveer je plek

Na het verzenden van het formulier nemen we contact met je op en nemen we alles met je door. Dan ronden we de aanvraag met je af als je helemaal tevreden bent.

Ben jij bereid om naar binnen te kijken en van daaruit weer te gaan stralen naar buiten toe?

Tijdens dit bijzondere programma nemen Yogaplace docenten Sanne, Eveline en Nok jou op een prachtige locatie in Zeeland mee, ieder in haar eigen programma. Hun grenzeloze passie voor yoga maakt dat ze hun kennis, ervaring en inzichten voortdurend blijven verdiepen en uitbreiden. Het samen practicen binnen Yogaplace en onderdeel uitmaken van deze community zorgt ervoor dat ze een fijne sfeer van verbondenheid, ontspanning en plezier neerzetten.

vragen? let's connect!