Locatie Urmond

yogalessen volgen
op locatie Urmond

Ben je al Yogaplace Member en heb je een membership of lessenkaart waarmee je in Sittard lessen volgt? Dan mag je jouw credits ook gebruiken in Urmond! 

Wil je enkel yoga lessen volgen op locatie Urmond of wil je geen membership? Of heb je een abonnement bij het Sportcenter en wil je daarnaast yoga lessen volgen? Dan kun je een 5- of 12-lessenkaart kopen, speciaal voor locatie Urmond. Deze lessenkaart is extra voordelig, je ontvangt namelijk 40% korting op de reguliere 12 lessenkaart. 

Deze lessenkaart is ideaal om gebruik van te maken naast je Sportcenter abonnement, zo zit je nergens aan vast en kun je genieten van yoga lessen wanneer jij dit wilt. 

Reserveer via het online lesrooster jouw favoriete les tot 3 uur van te voren! 

Proeflessen ook in Urmond

Zoals gewoonlijk zijn gratis proeflessen in Urmond ook mogelijk! Maak laagdrempelig kennis met yoga en het aanbod van Yogaplace en probeer gratis één les naar keuze uit. 

  • Wanneer je voor een eerste proefles komt dan mag je je melden bij de balie van het sportcenter waarna je uitleg ontvangt over de kleedruimtes en waar de yogazaal zich bevindt.
  • Zorg dat je 10 min voor aanvang aanwezig bent. Na de proefles kun je even met de docent spreken over je ervaring en eventueel vervolg. Als Yogaplace member kun je op alles locaties lessen volgen fysiek en online.

yin yoga
introductiecursus Urmond

Yin Yoga is niet voor niks zo populair. Het kalmeert de geest, vermindert stress en angst en bevordert een gevoel van innerlijke rust en balans. Yin Yoga kan ook helpen bij het loslaten van emotionele spanningen en het verbeteren van het vermogen tot mindfulness en meditatie. 

Hoewel het zijn oorsprong heeft in de traditionele yogafilosofie en elementen deelt met andere yogastijlen, heeft Yin Yoga zijn eigen unieke benadering en focus. Het richt zich specifiek op het stretchen en versterken van het dieper gelegen bindweefsel in het lichaam, in tegenstelling tot andere yogastijlen die zich richten op spierkracht en dynamische bewegingen.

Ervaar de mentale en geestelijke verlichting die Yin Yoga te bieden. 

praktische informatie

De knusse yogastudio is geschikt voor 10 deelnemers in een reguliere les. Alle benodigde materialen zijn aanwezig. Tijdens onze lessen staat persoonlijke aandacht voorop.

De volgende facaliteiten zijn op de locatie aanwezig: 
kleedruimtes mét douches | toiletten en kluisjes | een fijne lounge  waar we na de les gratis thee serveren, een Sportcenter bar waar ook andere versnaperingen te koop zijn.

Het Sportcenter & de yogastudio bevinden zich op de benedenverdieping, het souterrain (-1). Wanneer je door de slagboom rijdt kun je op de bijbehorende parkeerplaats parkeren. De eerste 4 uur zijn gratis. De slagboom opent automatisch bij het uitrijden. Wanneer je met de fiets komt, dan kun je deze plaatsen onder de doorloopbrug. Hier bevindt zich ook de ingang naar de yogastudio. Je loopt de lange gang door en komt aan in de lounge van het Sporcenter, waar je je kunt melden aan de balie. De medewerker / yoga docent ontvangt je hier en zal je verder wegwijs maken. 

Adres Sportcenter:
Mauritslaan 65 in Urmond, gelegen in het Van der Valk Hotel. 

 

Wil je naast je yoga lessen ook sporten in het Sportcenter in Urmond?

Speciaal voor jou als Yogaplace-member krijg je korting op een abonnement bij Sportcenter Urmond!

1 maand vrijblijvend proberen | onbeperkt sporten ( fitness & groepslessen) voor €20,- per maand | incl. lidmaatschapspasje
Wil je daarna lid blijven? Dan betaal je het reguliere maandtarief én geen administratiekosten t.w.v. €15,-

Meld je bij de balie in het sportcenter om hier gebruik van te maken.