Locatie Urmond

We are back!

Yogaplace gaat verhuizen naar Van der Valk Sportcenter.

Per 1 mei geeft Yogaplace weer les bij van der Valk, sportcentrum Urmond. De Covid periode had ervoor gezorgd dat we helaas de fijne plek en samenwerking in 2020 moesten loslaten. Na bijna drie jaar is het tijd om deze verbinding weer te maken. 

We geloven in het bundelen van de krachten van ons aanbod en ervaren onze diensten als een aanvulling op de uitgebreide sportaanbod van het sportcenter en vise versa. De huidige lessen worden voortgezet in de aparte yoga zaal in Van der Valk Sportcenter.

Opening | 27 mei

Yogaplace houdt een OPENINGSOCHTEND in locatie Urmond. 

We zijn sinds mei weer gestart met lessen verzorgen bij Van der Valk sportcenter te Urmond. We laten je graag kennismaken met de docenten, de lesvormen, de yogazaal, de relaxruimte en de sfeer. 

Gedurende deze ochtend kun je deelnemen aan korte lessen van 30 minuten. Ontdek Easy Flow Yoga, Ashtanga Yoga & Yin Yoga, toegankelijk voor alle niveau’s. Kom je ook ervaren?

In de tussentijd kun je onder het genot van je kopje thee in de lounge vragen stellen over de lesvormen, memberships, beginnerscursussen of privé sessies.

Tijdens deze openingsochtend maak je kans op twee maanden gratis yoga!  Klik hieronder voor meer info en schrijf je in voor de openingsochtend. 

Yoga Introductie | 5 lessen

Ter introductie van ons yoga aanbod op onze locatie bij Van der Valk sportcenter te Urmond hebben wij voor jou deze unieke éénmalige introductie 5-lessenkaart* om kennis te maken met ons aanbod, de lessen of een beginnerscursus!

Een rustige Easy flow yoga les, Yin yoga of een meer actieve dynamische les Ashtanga yoga les? Kies welke les of 5-weekse cursus het beste bij je past.

  • Je ontvangt 30% korting middels deze kaart om deel te nemen aan de lessen van Yogaplace te Urmond!
  • Alléén voor locatie Urmond te gebruiken.
  • Reserveer via het online lesrooster jouw favoriete les of boek je cursus.
  • Met deze  5 (of 12) lessenkaart mag je ook de introductiecursus volgen! Lees hieronder meer. 


*Let op: Alleen voor leden van Van der Valk sportcenter éénmalig aan te kopen

yogalessen volgen
op locatie Urmond

Ben je al Yogaplace Member en heb je een membership waarmee je in Sittard lessen volgt? Dan mag je jouw credits ook gebruiken in Urmond! 

Wil je enkel yoga lessen volgen op locatie Urmond of wil je geen membership? Of heb je een abonnement bij het Sportcenter en wil je daarnaast yoga lessen volgen? Dan kun je een 12-lessenkaart kopen speciaal voor locatie Urmond. Deze lessenkaart is extra voordelig, je ontvangt namelijk 40% korting op de reguliere 12 lessenkaart. 

Deze lessenkaart is ideaal om gebruik van te maken naast je Sportcenter abonnement, zo zit je nergens aan vast en kun je genieten van yoga lessen wanneer jij dit wilt. 

Reserveer via het online lesrooster jouw favoriete les tot 3 uur van te voren! 

Proeflessen ook in Urmond

Zoals gewoonlijk zijn gratis proeflessen in Urmond ook mogelijk! Maak laagdrempelig kennis met yoga en het aanbod van Yogaplace en probeer gratis één les naar keuze uit. 

  • Wanneer je voor een eerste proefles komt dan mag je je melden bij de balie van het sportcenter waarna je uitleg ontvangt over de kleedruimtes en waar de yogazaal zich bevindt.
  • Zorg dat je 10 min voor aanvang aanwezig bent. Na de proefles kun je even met de docent spreken over je ervaring en eventueel vervolg. Als Yogaplace member kun je op alles locaties lessen volgen fysiek en online.

introductiecursus Urmond

Heb je altijd al eens willen kennismaken met yoga? Ben je er even uit geweest en wil je je er weer eens in onderdompelen? Even tijd voor jezelf! Meld je dan aan voor de 5-weekse Yoga Introductiecursus.

Je leert de belangrijke basiselementen van yoga: zonnegroeten, verschillende ademtechnieken, focuspunten en nog veel meer.
Je ervaart wat synchronisatie van adem en beweging brengt, als een meditatie in beweging. Je leert je eigen mogelijkheden kennen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Daarnaast ontwikkel je geleidelijk aan je concentratie, flexibiliteit, kracht, ontspanning en rust.

De cursussen zijn geschikt voor ieder niveau. De Ashtanga based cursus is dunamisch en actief en de Yin yoga cursus in passief, rustig en ontspannend. Klik hieronder om je 5 lessenkaart aan te schaffen en boek je cursus in ons lesrooster door je lessen van de cursus te reserveren. 

praktische informatie

De knusse yogastudio is geschikt voor 10 deelnemers in een reguliere les. Alle benodigde materialen zijn aanwezig, waaronder matjes, blokken, dekens etc. Tijdens onze lessen staat persoonlijke aandacht voorop.

De volgende facaliteiten zijn op de locatie aanwezig: 
kleedruimtes mét douches | toiletten en kluisjes | een fijne lounge  waar we na de les gratis thee serveren, een Sportcenter bar waar ook andere versnaperingen te koop zijn.

Het Sportcenter & de yogastudio bevinden zich op de benedenverdieping, het souterrain (-1). Wanneer je door de slagboom rijdt kun je op de bijbehorende parkeerplaats parkeren. De eerste 4 uur zijn gratis. De slagboom opent automatisch bij het uitrijden. Wanneer je met de fiets komt, dan kun je deze plaatsen onder de doorloopbrug. Hier bevindt zich ook de ingang naar de yogastudio. Je loopt de lange gang door en komt aan in de lounge van het Sporcenter, waar je je kunt melden aan de balie. De medewerker / yoga docent ontvangt je hier en zal je verder wegwijs maken. 

Adres Sportcenter:
Mauritslaan 65 in Urmond, gelegen in het Van der Valk Hotel. 

 

Wil je naast je yoga lessen ook sporten in het Sportcenter in Urmond?

Speciaal voor jou als Yogaplace-member krijg je korting op een abonnement bij Sportcenter Urmond!

1 maand vrijblijvend proberen | onbeperkt sporten ( fitness & groepslessen) voor €20,- per maand | incl. lidmaatschapspasje
Wil je daarna lid blijven? Dan betaal je het reguliere maandtarief én geen administratiekosten t.w.v. €15,-

Meld je bij de balie in het sportcenter om hier gebruik van te maken.