Ashtanga Yoga

Ashtanga yoga is een actievere vorm waarbij adem en beweging samenkomen. Bij Yogaplace vind je naast deze yogavorm ook andere soorten yoga. Voor ieder niveau, van beginnende tot ervaren yogiโ€™s.

Ashtanga yoga

Ashtanga yoga

Lesvormen: Ashtanga led, Ashtanga Mysore style

Ashtanga yoga is een dynamische yogavorm waarbij de ademhaling de leidraad vormt voor een vaste opeenvolging van houdingen, ook wel asana’s genoemd. Met behulp van de houdingen en je ademhaling leer je hoe je geest en lichaam met elkaar in verbinding staan. Dit is een actieve, uitdagende lesvorm.

Ashtanga is een yogamethode die geschikt is voor iedereen die aan zijn fysieke, mentale en spirituele ontwikkeling wil werken. Ashtanga yoga is van generatie op generatie doorgegeven en kan wanneer onderwezen volgens de traditionele methode, een effectieve fysieke en mentale discipline bieden, evenals een echt spiritueel middel voor totale persoonlijke transformatie.

Het cultiveren van dagelijkse of wekelijkse Ashtanga yoga, hoe lang of kort ook, is een effectieve manier om kracht, flexibiliteit, concentratie, mentale gelijkmoedigheid en een levendige immuunfunctie te verbeteren. Het is het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven.

Yogaplace geeft naast Ashtanga yoga ook les in Yoga nidra, Yin yoga en de afgeleide vormen, Easy flow yoga en Dynamic flow yoga.

Benieuwd wat Ashtanga yoga voor jou kan betekenen? Boek een gratis proefles en ervaar het zelf.

Ervaar het effect van yoga direct

Maak kennis
met yoga

Reserveer jouw
(online) yoga les

Yogaplace kent geen grenzen

Ons aanbod is ook online te vinden

Meer informatie?

Lees in onze FAQ alles over hoe je je voorbereidt op jouw les en welke leefregels gelden in onze shala