Yoga & WELLNESS

Yoga in Thermae 2000

Yoga voor lichaam & geest

Ervaar deze unieke combinatie van yoga & wellness

In samenwerking met Thermae 2000 biedt Yogaplace wekelijks yogalessen aan in de energetische piramide boven op de Cauberg. Voor 8 weken lang volg je een yogales van een professioneel gekwalificeerde Yogaplace docent, en mag je aansluitend gebruikmaken van alle spa- en wellnessfaciliteiten bij Thermae 2000.

Als je op zoek bent naar een holistische benadering van wellness, dan is de combinatie van yoga en sauna wellicht de perfecte keuze voor jou. Deze synergetische praktijk combineert de helende kracht van yoga met de reinigende en ontspannende eigenschappen van de sauna, wat resulteert in een unieke ervaring voor zowel lichaam als geest.

unieke combinatie

Het 8-weken programma van Yogaplace en Thermae 2000 is geschikt voor iedereen. Of je nu al een ware yogi(ni) bent of nog nooit eerder een matje heeft uitgerold.

De unieke combinatie van een yogales gevolgd door een saunabezoek (of andersom) biedt een synergetische ervaring waarbij fysieke en mentale voordelen hand in hand gaan. Deze combinatie bevordert flexibiliteit, ontgifting, versterking van het immuunsysteem en verlichting van spierspanning. Daarnaast leidt het tot stressvermindering, verbeterde mentale helderheid, emotioneel evenwicht, versterkte slaapkwaliteit en innerlijke rust. Ontdek de harmonie tussen lichaam en geest en omarm de transformatie van je algehele welzijn.

Yoga in Thermae 2000

YIN YOGA

Een rustige en zachte vorm van yoga waarbij je de houdingen langere tijd aanhoudt

Yin yoga is een langzamere vorm van yoga met rustige, zachte houdingen. De asana’s worden voor langere tijd vastgehouden (ongeveer drie tot vijf minuten). Op deze manier wordt het bindweefsel gerekt en gehydrateerd en blijven de gewrichten soepel. Bindweefsel ondersteunt, verbindt, beschermt onze organen en geeft ons lichaam een goede structuur en gezondheid. 

Daarnaast werkt Yin yoga op mentaal en energetisch niveau naar diepteontspanning doordat je in de houdingen letterlijk alles mag loslaten en je volledig kunt overgeven aan de ervaring in de houding. 

Ashtanga Yoga voor beginners

Een dynamnische yogavorm

In Ashtanga Yoga wordt er gewerkt met een vaste set van houdingen. Je ontdekt wat yoga eigenlijk is en maakt kennis met de combinatie van beweging en ademhaling. Dit doe je door het oefenen van een aantal staande basishoudingen uit de Ashtanga Yoga Primary Series. Elke in- en uitademing is gekoppeld aan een beweging om in en uit een houding te komen.

Je werkt op een dynamische manier aan flexibiliteit, mobiliteit, kracht en lichaamsbewustzijn. Daarnaast vergroot je door de mindfull manier van bewegen ook de rust, ontspanning en kalmte.

Yoga in Thermae 2000

het gehele jaar door

Het Yogaplace X Thermae 2000 programma

  • 8 weken lang iedere week een yogales in de bijzondere piramide 
  • Incl. aansluitend 4 uur toegang tot de wellness 
  • Indien u langer dan 4 uur gebruik wenst te maken van de wellness, betaalt u slechts €10,- extra 
  • Geschikt voor iedere niveau 
  • 8 weken yoga en wellness voor €249,- per persoon 

Aanmelden &
praktische info

In onderstaande agenda staan de programma’s door het gehele jaar gepland. Kun je de eerst volgende startdatum niet? Geen probleem, de volgende staan al voor je gepland! 

Aanmelden kan via de website van Yogaplace en ons boekingssysteem Eversports. Kies het gewenste programma, klik op ‘Boeken & details’ en volg de stappen. 

Bij Thermae 2000 ontvang je een bandje waarmee je tijdens de betreffende periode na de yogales toegang hebt tot de wellness. 
Voor dit bandje betaal je eenmalig €20,- borg. Zodra je het bandje na 8 weken weer inlevert krijg je de borg terug. 

neem gerust contact met ons op!

heb je een vraag? lukt er iets niet tijdens het boeken of wil je meer informatie?

Telefonisch zijn we direct beschikbaar

+31 (0)46 – 452 84 46

Van maandag t/m vrijdag is ons kantoorteam in verschillende diensten aanwezig tussen 09:00-17:00 uur en zijn we bereikbaar om persoonlijke vragen te beantwoorden. Krijg je de voicemail? Dan zijn we in gesprek. Laat in dat geval een bericht achter, dan bellen we je binnen een werkdag terug, en mocht daar ruimte voor zijn, dezelfde dag al.

Via Whatsapp zijn we redelijk snel bereikbaar

+31 (0)6 25252000

Stuur ons een appje. Binnen onze kantooruren beantwoorden we je bericht zo snel als mogelijk, maar altijd binnen een werkdag na het versturen van je bericht.

Via de mail zijn we ook bereikbaar

info@yogaplace.nl

We beantwoorden onze e-mails binnen 48 uur en soms sneller.