selfcare summer

Deze zomer staat in het teken van JOU! Ben je toe aan een mini-vakantie voor jezelf? Wil je deze zomer beginnen met jouw healthy lifestyle en ben je nog op zoek naar de tools daarvoor? Of wil je vrijblijvend yogalessen ervaren? In de kalender van deze zomer heeft Yogaplace aan iedereen gedacht: van retreat, tot summer school of onbeperkt lessen volgen. Welk Selfcare Summer event is écht wat voor jou?

Summer deal

3 maanden onbeperkt yoga voor €125

Kom vrijblijvend de Yogaplace lessen ervaren! Met deze deal heb je drie maanden lang onbeperkt toegang tot alle lessen in Sittard, Urmond, Valkenburg én via de online stream. Probeer het gevarieerde lesaanbod van Ashtanga yoga tot Yin yoga en van Easy flow tot Dynamic flow yoga. Ben jij klaar voor een yogi summer? Geldig van 1 juni t/m 31 augustus.

summer vibes retreat

10 t/m 12 juni | Wijlre

Laat even al je verantwoordelijkheden achter je en beleef het ultieme vakantiegevoel. Dit weekend hoef jij je niet druk te maken over jouw rol als collega, moeder, partner of vriendin. Je bent hier namelijk voor jezelf. Anouk en Manon nemen je mee naar Hof de Brulle, een idyllische locatie in Zuid-Limburg. Daar geniet je dagelijks van yogalessen, gezonde maaltijden, meditatie, ademwerk, reinigingsoefeningen, een prachtige omgeving en connectie met gelijkgestemden.

Yoga opleidingen

summer school

3 t/m 8 juli | Sittard

Deze fantastische summer school week is meer dan alleen maar het beoefenen van yoga asana. Dit is dé manier om yoga te integreren in jouw levensstijl. Laat je een week lang onderdompelen en kom erachter wat yoga echt is. We practicen samen in de vroege ochtend en starten met meditatie, kriya, pranayama en een gezamenlijke Mysore style practice. In de middag zijn er verdiepende trainingen en workshops. Kan je de commitment van een volledige week niet aangaan? Dan is het ook mogelijk om het zondagprogramma en daarnaast enkel de ochtenden deel te nemen. Een yoga retreat, maar dan in eigen omgeving!

start deze zomer met jouw journey

Maak kennis
met yoga

Reserveer jouw
(online) yoga les

Yogaplace kent geen grenzen

Ons aanbod is ook online te vinden

Meer informatie?

Lees in onze FAQ alles over hoe je je voorbereidt op jouw les en welke leefregels gelden in onze shala