feestdagen

De feestdagen komen eraan! Een periode van gezelligheid, warmte en cadeautjes maar ook van terugtrekken en reflecteren. Bekijk hoe Yogaplace jou en jouw dierbaren kan helpen met het mooiste cadeau dat er is: een gezonde en gelukkige leefstijl.

feestdagen zonder stress?

Leer om te gaan met stress en spanning

De nervus vagus wordt ook wel ‘de zenuw van emotie’ genoemd. Met deze in balans help je jouw zenuwstelsel zichzelf beter te kunnen reguleren. Een echt cadeautje voor jezelf of een ander rondom de wellicht drukke en stressvolle feestperiode. Zien we je zondag 18 december in Sittard?

high vibe events

Er komen heel wat mooie masterclasses en gatherings aan, zoals het Eindejaarsevent | Nervus Vagus op 18 december, op 7 januari de Klankschaal New Years gathering en op 28 januari het Self Love event. Geef jezelf dit cadeau of laat het ons weten als je dit jouw dierbare(n) gunt. Of nog beter, kom samen!

Feestdagen yoga cadeaubon

cadeaubonnen

Laat jouw dierbare(n) zelf kiezen

Wil jij een geliefde, vriend of vriendin of je zakelijke relatie een vitaal, gezond en gelukkig 2023 wensen? Bekijk de cadeaubon opties:

yogaplace shop

Geef een eerste stap naar yoga cadeau

In de shop in onze studio in Sittard vind je allerlei yoga lifestyle producten zoals meditatiekussens, yogakleding, tassen, boeken, neti potten, oogkussentjes en meer. Kom je een kijkje nemen wanneer je in de buurt bent?

online inspiratieprogramma

Hét cadeau voor meer selfcare

Iedere maand een thema vol kennis, inspiratie, oefeningen en praktische tools voor een happy & healthy life. Maandelijks ontvang je:

  • Live online Body & Mind practice (hele maand terug te kijken)
  • Gids met waardevolle tips, inspiratie en oefeningen
  • Hele maand toegang tot een Masterclass Video waarin een ervaren Yogaplace docent kennis & praktische tools deelt
 
Dit cadeau geven aan jouw dierbare? Mail naar info@yogaplace.nl

andere ideeën?

Mogelijkheden op maat

Heb je een ander idee over een yoga minded gift dat je graag zou willen geven? Aan diegene die het altijd over yoga heeft maar de stap zelf nooit zet, of voor diegene die het simpelweg verdient eens écht wat tijd voor zichzelf te nemen? Of misschien aan jouw collega’s/medewerkers? We denken graag met je mee.

Maak kennis
met yoga

Reserveer jouw
(online) yoga les

Meer informatie?

Lees in onze FAQ alles over hoe je je voorbereidt op jouw les en welke leefregels gelden in onze shala