Over Yogaplace

De plek voor jou

Yogaplace is er voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar meer rust in jouw dagelijks leven, een fitter lichaam, verdieping in jouw persoonlijke ontwikkeling of gelijkgestemden om mee te verbinden. Onze warme community biedt voor ieder wat wils op alle niveaus, zoals yogalessen, een yoga beginnerscursus of yoga docentenopleiding. Lees verder over Yogaplace en ontdek wat Yogaplace voor jou kan betekenen.

Over Yogaplace
Oprichtster Yogaplace

Oprichtster Manon

Nadat Manon in Thailand tijdens een van de opleidingen die ze volgde een visioen over haar eigen studio kreeg, werd deze in 2006 werkelijkheid en opende ze Yogaplace. “De studio is een verlengstuk van wie ik ben. Alles komt er samen, iedereen is welkom en er is open en eerlijke communicatie. Het is een plek waar je gezien wordt voor wie je bent en waar je kunt groeien en bloeien.”

Manon Simonis is senior yogadocent (E-RYT500), hoofddocent van Yogaplace Academy, yoga-, ontspannings- en ademtherapeut en yogalevensstijlcoach. “Je kunt jezelf helen. Daar geloof ik sterk in. Wat je ervoor nodig hebt, is het bewustzijn dat je lichaam en geest één zijn én een zuiver contact met je eigen innerlijke kracht. Yoga is wat mij betreft de sleutel daartoe.”

Yoga als manier van leven

Yoga is een levensstijl, die eigenlijk al in iedereen aanwezig is en voor iedereen toegankelijk is. Het gaat verder dan alleen oefeningen op de mat en heeft invloed op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. Met een yoga levensstijl respecteer je steeds je eigen grenzen, maar je ontdekt ook welke houdingen en overtuigingen je belemmeren. Die ontdekking van jezelf zorgt voor een transformatie. Het gevolg is, dat je de inzichten die je krijgt bij het uitvoeren van de asana’s ook buiten de les gaat meenemen in je dagelijks leven.

Yoga als levensstijl
Waarom Yogaplace

Waarom Yogaplace

Yogaplace is een Registered Yoga School (RYS) en onze yogadocenten zijn stuk voor stuk Registered Yoga Teachers (RYT). Omdat wij je enkel de beste Yoga willen geven, zijn wij aangesloten bij Yoga Alliance US en Yoga Alliance UK. Zo ben je verzekerd van een prettige yoga-ervaring van hoge kwaliteit en kun jij je veilig en op een prettige manier ontwikkelen. Je kunt bij ons terecht voor veel verschillende yogastijlen, meditatie, bedrijfsyoga, yogatherapie, yoga workshops, yoga retreats, reizen en vakanties maar bovenal willen we jou bij Yogaplace een fijne plek voor jóuw persoonlijke transformatiepad bieden.

Onze locaties

Het liefst ervaar je jouw practice, workshop of training op een inspirerende plek. De unieke locaties van onze yoga studio’s in Sittard, Urmond en Valkenburg bieden daar perfecte gelegenheid voor. Denk aan het bijzondere monumentale pand de Teekenschool in Sittard of de piramide van Thermae 2000 in Valkenburg, waar een hoge energetische waarde te voelen is door manier waarop het gebouwd is.

Ons team

Wij staan altijd klaar voor al je vragen

Onze teachers

Ons ervaren en gepassioneerde team van yogadocenten staat voor je klaar

Nieuws

Verdiep je in de filosofie van yoga

Yoga & Wellness

Ontdek de unieke combinatie van Yoga & Wellness. Fysieke en mentale voordelen in perfecte harmonie. Hét Yoga & Wellness programma ontwikkelt door Yogaplace & Thermae2000.

Lees meer