Workshops
& Cursussen

Yoga workshops & cursussen

Voor ieder niveau

Zoek je meer verdieping in jouw persoonlijke ontwikkeling of yoga journey? Ga je beginnen met yoga of wil je jouw kennis als yogadocent, vaktherapeut of lichaamswerker uitbreiden? Bij Yogaplace vind je yoga workshops, masterclasses en yoga cursussen voor ieder niveau. Onze eigen docenten én gastdocenten vanuit de hele wereld staan klaar om jou alles te leren over yoga, meditatie en gezonde levensstijl.

Agenda

Workshops & Cursussen

Reviews

In de masterclass Yin yoga werd dieper ingegaan op de werking die het op het lichaam heeft. Ik vond het fijn dat de docent rustig vertelde en uitleg gaf terwijl we ook bezig waren met het uitvoeren van de asana’s. Ik leerde over de energiestromen en blokkades in het lijf en met welke houdingen je weer meer balans kunt vinden. Na de masterclass voelde ik me rustig, licht en gefocust.

Claire

Masterclass yin yoga

Mediteren heeft, na het volgen van deze training, voor mij een veel diepere betekenis gekregen. De praktische tools zorgen ervoor dat ik meer bewust en gefocust ben en geleerd heb dat ik altijd kan terug keren naar mijn ademhaling. Het heeft een vaste plek ingenomen in mijn dagelijks leven en ik zie het als een moment waarin ik in stilte kan en mag gaan zitten. Het creëren van een eigen plek in huis, het jezelf comfortabel maken, je tijd reserveren waren voor mij al een eerste goede stap. Samen met de technieken, de theorie die we hebben gekregen en de ervaring van een aantal mooie meditaties hebben de cursus voor mij zeer waardevol gemaakt.

Esther

Cursus Starten met Meditatie

Start vandaag nog

Schrijf je in voor onze Workshops & Cursussen

Verdiep je verder

De volgende stap in jouw transformatie


Opleidingen


Retreats

Coaching
& trajecten

Yogaplace kent geen grenzen

Ons aanbod is ook online te vinden