studiebeurs

Yogaplace kent iedere 200 uurs opleiding een studiebeurs toe aan een yogi/yogini die een definitieve toelating heeft ontvangen van de Ashtanga based Yoga Docentenopleiding. Wil je je graag inschrijven voor de Ashtanga Based Docentenopleiding maar ben je financieel niet in de positie of zijn er andere bijzondere omstandigheden die een drempel vormen? Dan neemt Yogaplace graag 50% van de kosten van de opleiding voor haar rekening. Om kans te maken dien je aan de onderstaande voorwaarden te voldoen. Wanneer je je aanmeldt voor de studiebeurs, ga je ook automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden.

Waar jij aan voldoet:

  • Je doorloopt de inschrijvingsprocedure en schrijft, na de bevestiging (per mail) van je definitieve toelating een originele motivatiebrief, waarin je aangeeft waarom je de docentenopleiding zou willen volgen en waarom jij aanspraak wilt maken op de studiebeurs. Mail deze in Word of PDF-formaat naar info@yogaplace.nl, uiterlijk 6 weken voor aanvang van de desbetreffende opleiding.
  •  Je voldoet na je definitieve toelatingsmail aan de betalingsverplichting van 50% van de opleidingskosten  (inclusief aanbetaling) binnen 14 dagen. 

Voorwaarden

  • Uiterlijk 6 weken voor aanvang van de opleiding ontvang je bericht of je de studiebeurs in ontvangst mag nemen.
  • Mocht je de studiebeurs winnen dan heb je volledig voldaan aan je betalingsveplichting van 50% van de opleidingskosten en heten we je van harte welkom bij de opleiding.
  • Mocht je de studiebeurs niet winnen dan geven we je alsnog de mogelijkheid om voor het volledige bedrag in de opleiding te stappen of om je inschrijving terug te trekken. Dit dien je uiterlijk dan binnen 5 werkdagen schriftelijk aan te geven via info@yogaplace.nl. In dat geval ontvang je het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen van teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer.  Geef je dit niet tijdig aan, dan gelden de algemene annuleringsvoorwaarden van de opleiding.
  • Mocht je de studiebeurs winnen maar afzien van je inschrijving voor de opleiding, gelden de annuleringsvoorwaarden op het door jou betaalde of te betalen bedrag.
  • De termijnbetalingen optie voor het totale bedrag van de opleiding geldt bij een aanvraag van de studiebeurs alleen, als eerst een betaling van 50% van het totale opleidingsbedrag (inclusief aanbetaling) is voldaan.