studiebeurs

Yogaplace kent ieder jaar een studiebeurs toe aan een yogi die meedoet met de Ashtanga Based Docentenopleiding. Wil je je graag inschrijven voor de Ashtanga Based Docentenopleiding maar ben je financieel niet in de positie of zijn er andere bijzondere omstandigheden die een drempel vormen? Dan vergoeden wij graag 50% van de kosten van de opleiding voor je. Om kans te maken dien je aan de volgende voorwaarden te voldoen. Wanneer je je aanmeldt voor de studiebeurs, ga je ook automatisch akkoord met onderstaande voorwaarden.

Waar jij aan voldoet:

  • Je schrijft een originele motivatiebrief waarin je aangeeft waarom je de docentenopleiding zou willen volgen en waarom je aanspraak wilt maken op de studiebeurs. Mail deze in Word of PDF-formaat naar info@yogaplace.nl, uiterlijk 6 weken voor aanvang van de desbetreffende opleiding.
  • Je motivatiebrief wordt gezien als een vrijblijvende maar serieuze aanmelding tot start van de opleiding. We zullen na ontvangst van de motivatiebrief contact met je opnemen voor een intakegesprek en de aanmeldingsprocedure starten.
  • Dit betreft o.a.: Invullen inschrijfformulier, insturen persoonlijke practice video, voldoen van aanbetaling, betaling van 50% van het opleidingsbedrag binnen 30 dagen na inschrijving of een afspraak voor betaling in termijnen.

Voorwaarden

  • Uiterlijk vijf weken voor aanvang van de opleiding ontvang je bericht of je de studiebeurs in ontvangst mag nemen.
  • Mocht je de studiebeurs winnen dan heten we je van harte welkom bij de opleiding.
  • Mocht je de studiebeurs niet winnen dan geven we je alsnog de mogelijkheid om voor het volledige bedrag in de opleiding te stappen of om je inschrijving terug te trekken. Dit dien je uiterlijk dan binnen 5 werkdagen schriftelijk aan te geven via info@yogaplace.nl. In dat geval ontvang je het reeds betaalde bedrag binnen 14 dagen van teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer.  Geef je dit niet tijdig aan, dan gelden de algemene annuleringsvoorwaarden van de opleiding.
  • Mocht je de studiebeurs winnen maar afzien van je inschrijving voor de opleiding, gelden de annuleringsvoorwaarden op het door jou betaalde of te betalen bedrag.