Opleidingen

Onze nieuwe en complete brochure voor de 200 uur yogadocentenopleiding ligt nu voor je klaar! Download ‘m gemakkelijk en snel via deze link.

Teacher Academy

Bij Yogaplace Academy (sinds 2009) ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige trainingen en opleidingen. Vanuit onze missie om steeds meer mensen de kracht van yoga te laten ervaren, leiden wij al jaren vanuit onze ervaring en passie nieuwe docenten op, die ook vanuit deze missie in het werkveld aanwezig zijn. Ook als je niet direct een carrière als yogadocent als doel hebt of vanuit een ander werkveld (zoals lichaamswerkers, psychologen, paramedici) komt ben je bij onze opleidingen meer dan welkom om je eigen yoga reis te maken of te vervolgen.

Yoga opleidingen
Yoga voortrajecten

Voortraject | PRE-TEACHER training

”The journey is yours, enjoy each and every step.”
Voordat je aan een opleiding begint wil je natuurlijk graag weten wat je kunt verwachten en of het bij je past. Een voorproefje van de docenten en de warme sfeer van de Yogaplace Academy. Om jou te helpen met de eerste stap op jouw pad naar docentschap, vinden er meerdere keren per jaar (online) informatiebijeenkomsten en Pre Teacher Trainingen plaats. Zodat jij stap voor stap mag groeien.

yoga docenten opleiding | Teacher training 200 uur

Dé authentieke en unieke weekend docentenopleiding 200 uur Ashtanga based RYT200 ( Yoga Alliance certificering), in de traditie van Sri T. Krishnamacharya en Sri K. Pattabhi Jois. Je ontwikkelt een sterke persoonlijke practice met een gedegen verdiepende docentstudie in asana/ yogahoudingen,  pranayama/ ademtechnieken in de traditie van O.P. Tiwari, Kriya’s/ reinigingsoefeningen, meditatie, chanten/ reciteren van mantras, lesgeefmethodologie en zeer deskundige hands-on adjustments, yogafilosofie volgens Patanjali, volledige anatomie basiskennis, subtiele anatomie (kosha’s, vayus, chakra’s), Ayurveda/ Indiase gezondheidsleer en een waardevolle integratie van yoga als authentieke levenswijze in het hedendaagse leven. Je kunt lesgeven in alle dynamische vormen van yoga zoals Easy flow, Power, Vinyasa, Flow yoga en meer. Dit ook gericht op verschillende doelgroepen en mensen met klachten.
Meer weten over deze opleiding die in september weer start?
ER ZIJN NOG ENKELE PLEKKEN VRIJ.

Yoga docentenopleiding
Yin yoga opleiding

specialisatie modules
en opleidingen

Uitgeleerd ben je nooit. Als professioneel yogadocent, vaktherapeut, lichaamswerker, psycholoog, paramedicus of een ander gerelateerd beroep blijf je je continue doorontwikkelen. Daarom biedt Yogaplace Academy jou verschillende specialisatie yoga opleidingen, zoals Therapeutische adjustments training, Trauma healing training en Yoga Nidra Training en 50-uurs modules zoals Kriya & Pranayama, Yoga in bedrijven en Multistyle Yoga.

Agenda

Opleidingen

Reviews

Tijdens de docentenopleiding van Yogaplace heb ik mezelf beter leren kennen. Ik ben me bewust geworden van bepaalde patronen en heb geleerd hier anders mee om te gaan. Ik kan met meer liefde en zachtheid naar mezelf en het leven kijken. En leef het leven meer vanuit mijn hart. Het lesgeven en delen van yoga met anderen, voelt voor mij als thuiskomen. Ik ben enorm dankbaar dat de opleiding me zoveel moois heeft gebracht!

Sanne
Hermans

Student | docentenopleiding 2020

Ik kan oprecht zeggen dat mijn leven veranderd is dankzij deze opleiding, jullie hebben mij een houvast gegeven waar ik altijd naar terug kan grijpen.
Ashtanga is nu een onderdeel van wie ik ben, daarvoor kan ik jullie niet genoeg bedanken. De persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorgemaakt is echt niet met woorden te beschrijven en is onbetaalbaar.

Cindy
Schrooten

Student | docentenopleiding 2021

Het zijn hele intensieve maar oh zo inspirerende weken! Door de fijne en deskundige (persoonlijke) begeleiding van Manon en Anouk heb ik mijn eigen yoga-pad verder kunnen bewandelen en uitdiepen dan ik ooit had kunnen dromen. Het is een reis geworden vol met persoonlijke ontwikkeling en groei. Door dit te beleven samen met mijn mede-studenten én op zo’n fijne locatie als Hof den Brulle, maakt het een onvergetelijke ervaring!

Rosalie
Gerrits van den Ende

Student | docentenopleiding 2020

Start vandaag nog

Schrijf je in voor onze opleidingen

Onze teachers

Onze ervaren en gepassioneerde opleidingsdocenten

Verdiep je verder

De volgende stap in jouw transformatie

Workshops
& Cursussen


Retreats

Coaching
& trajecten

Yogaplace kent geen grenzen

Ons aanbod is ook online te vinden