Yoga Opleidingen

Bij Yogaplace Academy ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige yoga trainingen en yoga opleidingen. Vanuit onze missie om steeds meer mensen de kracht van yoga te laten ervaren, leiden wij vanuit onze passie nieuwe docenten op die ook vanuit deze missie in het werkveld aanwezig zullen zijn. Ook als je niet direct een carrière als yogadocent als doel hebt of vanuit een ander werkveld (zoals lichaamswerkers, psychologen, paramedici) komt ben je bij onze opleidingen meer dan welkom om je eigen yoga reis te maken of te vervolgen.

ons opleidingen aanbod

Wil je eerst meer te weten komen over de inhoud van de opleidingen, kom dan naar een van de  informatiebijeenkomsten in Yogaplace Sittard of neem online deel. Je kunt kennismaken met de hoofddocenten en hun visie, lesprogramma’s, toelatingcriteria etc. Ook kun je vragen stellen over alle andere opleidingen in het aanbod van onze Yogaplace Academy.

Tijdens deze informatiebijeenkomst krijg je, naast verdere uitleg over de inhoud van de opleiding en de gelegenheid om vragen te stellen aan de hoofdocente Manon Simonis, gegarandeerd helderheid mochten er nog twijfels zijn om je aan te melden. Deze bijeenkomst geeft je duidelijkheid zodat je de juiste keuze kunt maken. 

Meld je gratis aan voor deze bijeenkomst. Kun je niet in persoon aanwezig zijn, kun je ook online deelnemen.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Yoga voortrajecten

PRE teacher training

Schiet de gedachte om een yoga docentenopleiding te gaan doen wel eens door je hoofd, maar weet je niet zeker of het iets voor jou is? Tijdens de Pre-Teacher Training (25 uur) als voortraject, worden onderwerpen uit de 200-uurs training kort aangestipt. Je maakt kennis met o.a. yoga filosofie, theorie en asana techniek. De basis die belangrijk is voor iedere yogi die zich wil verdiepen.

Ashtanga based yoga docentenopleiding

Dé authentieke Yogaplace yoga docentenopleiding (RYT200) tot yogadocent in de traditie van T. Krishnamacharya en K. Pattabhi Jois. Je ontwikkelt een sterke persoonlijke practice met een verdiepende studie in asana (yogahoudingen), pranayama (ademtechnieken volgens de traditie van O.P. Tiwari), kriya’s (reinigingsoefeningen), meditatie, chanten (reciteren van mantras), lesmethodologie en hands-on adjustments, yogafilosofie, anatomie, subtiele anatomie, Ayurveda (Indiase gezondheidsleer) en een diepgaande integratie van yoga als authentieke levenswijze. Meer weten over deze opleiding?

Yoga docentenopleiding
Yin yoga opleiding

OPLEIDINGSMODULES

Uitgeleerd ben je nooit. Als professioneel yogadocent, vaktherapeut, lichaamswerker, psycholoog, paramedicus of een ander gerelateerd beroep blijf je je continue doorontwikkelen. Daarom biedt Yogaplace Academy jou verschillende opleidingsmodules zoals Kriya & Pranayama, Adjustment training, Senioren yoga, Yin yoga en Yoga Nidra.

Agenda

Opleidingen

Blijf op de hoogte van de mooie ontwikkelingen binnen de academy

We zien graag dat je deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap en dat je volledig profiteert van de kennis en inspiratie die we te bieden hebben.
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Uw inschrijving is gelukt.

Schrijf je in voor de Yogaplace nieuwsbrief en blijf op de hoogte! 

Welke nieuwsbrief je ook kiest, belangrijke updates en 

aanbiedingen zul je niet missen. 

Reviews

De opleiding heeft mij veel gebracht. Het heeft me geleerd stil te staan bij mezelf, te voelen en te ervaren. De begeleiding en de mentorgesprekken vond ik heel fijn en heeft me veel gebracht. Ik leef meer in het nu en ik weet nu hoe ik de rust bij mezelf kan vinden. De yoga en de leefstijl is een vast onderdeel van mijn leven geworden. Voor mij was deze opleiding een absolute meerwaarde en ik ben heel dankbaar dat ik deze mooie reis heb mogen maken.

Esther Langers

Student | docentenopleiding 2023

Ik kan oprecht zeggen dat mijn leven veranderd is dankzij deze opleiding, jullie hebben mij een houvast gegeven waar ik altijd naar terug kan grijpen.
Ashtanga is nu een onderdeel van wie ik ben, daarvoor kan ik jullie niet genoeg bedanken. De persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorgemaakt is echt niet met woorden te beschrijven en is onbetaalbaar.

Cindy
Schrooten

Student | docentenopleiding 2021

Waar het leven door raast en in een ademteug aan me voorbij kan gaan, zorgde de docentenopleiding bij Yogaplace ervoor dat er een moment van stilte was. Op deze manier kan je je lichaam en jezelf nog beter leren kennen. Daarom vind ik de docentenopleiding bij Yogaplace ook krachtig en mooi. Naast dat het je verdieping brengt binnen de yogafilosofie en de asana’s is er ook ruimte voor persoonlijke verdieping. Daarbij staat er altijd een mentor voor je klaar die samen dit pad met je bewandelt. Ik kijk met veel dankbaarheid terug op dit mooie proces.

Chantal Goertz

Student | docentenopleiding 2023

Start vandaag nog

Schrijf je in voor onze opleidingen

Onze teachers

Onze ervaren en gepassioneerde opleidingsdocenten

Verdiep je verder

De volgende stap in jouw transformatie

Workshops
& Cursussen


Retreats

Coaching
& trajecten