Opleidingen

Bij Yogaplace Academy ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige trainingen en opleidingen. Vanuit onze missie om steeds meer mensen de kracht van yoga te laten ervaren, leiden wij vanuit onze passie nieuwe docenten op die ook vanuit deze missie in het werkveld aanwezig zullen zijn. Ook als je niet direct een carrière als yogadocent als doel hebt of vanuit een ander werkveld (zoals lichaamswerkers, psychologen, paramedici) komt ben je bij onze opleidingen meer dan welkom om je eigen yoga reis te maken of te vervolgen.

ons opleidingen aanbod

Informatiebijeenkomsten

Wil je eerst meer te weten komen over de inhoud van de opleidingen, kom dan naar deze informatiebijeenkomst. Je kunt kennismaken met de hoofddocenten en hun visie. Ook kun je vragen stellen over alle andere opleidingen in het aanbod van onze Yogaplace Academy.

Tijdens deze informatiebijeenkomst krijg je verdere uitleg over de inhoud van de opleiding en krijg je ook volop de gelegenheid om vragen te stellen aan Manon Simonis. Mochten er nog twijfels zijn je aan te melden dan is deze bijeenkomst zeer geschikt om duidelijkheid te krijgen zodat je de juiste keuze kunt maken.

Meld je gratis aan voor deze bijeenkomst. Kun je niet in persoon aanwezig zijn, kun je ook online deelnemen.

We kijken er naar uit je te ontmoeten!

Yoga voortrajecten

PRE teacher training

Schiet de gedachte om een yoga docentenopleiding te gaan doen wel eens door je hoofd, maar weet je niet zeker of het iets voor jou is? Tijdens de Pre-Teacher Training (25 uur) als voortraject, worden onderwerpen uit de 200-uurs training kort aangestipt. Je maakt kennis met o.a. yoga filosofie, theorie en asana techniek. De basis die belangrijk is voor iedere yogi die zich wil verdiepen.

Ashtanga based yoga docentenopleiding

Dé authentieke Yogaplace yoga docentenopleiding (RYT200) tot yogadocent in de traditie van T. Krishnamacharya en K. Pattabhi Jois. Je ontwikkelt een sterke persoonlijke practice met een verdiepende studie in asana (yogahoudingen), pranayama (ademtechnieken volgens de traditie van O.P. Tiwari), kriya’s (reinigingsoefeningen), meditatie, chanten (reciteren van mantras), les methodologie en hands-on adjustments, yogafilosofie, anatomie, subtiele anatomie, Ayurveda (Indiase gezondheidsleer) en een integratie van yoga als authentieke levenswijze. Meer weten over deze opleiding?

Yoga docentenopleiding
Yin yoga opleiding

OPLEIDINGSMODULES

Uitgeleerd ben je nooit. Als professioneel yogadocent, vaktherapeut, lichaamswerker, psycholoog, paramedicus of een ander gerelateerd beroep blijf je je continue doorontwikkelen. Daarom biedt Yogaplace Academy jou verschillende opleidingsmodules zoals Kriya & Pranayama, Adjustment training, Senioren yoga, Yin yoga en Yoga nidra.

Agenda

Opleidingen

Blijf op de hoogte van de mooie ontwikkelingen binnen de academy

We zien graag dat je deel uitmaakt van onze groeiende gemeenschap en dat je volledig profiteert van de kennis en inspiratie die we te bieden hebben.
Uw inschrijving kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Uw inschrijving is gelukt.

Schrijf je in voor de Yogaplace nieuwsbrief en blijf op de hoogte! 

Welke nieuwsbrief je ook kiest, belangrijke updates en 

aanbiedingen zul je niet missen. 

Reviews

Tijdens de docentenopleiding van Yogaplace heb ik mezelf beter leren kennen. Ik ben me bewust geworden van bepaalde patronen en heb geleerd hier anders mee om te gaan. Ik kan met meer liefde en zachtheid naar mezelf en het leven kijken. En leef het leven meer vanuit mijn hart. Het lesgeven en delen van yoga met anderen, voelt voor mij als thuiskomen. Ik ben enorm dankbaar dat de opleiding me zoveel moois heeft gebracht!

Sanne
Hermans

Student | docentenopleiding 2020

Ik kan oprecht zeggen dat mijn leven veranderd is dankzij deze opleiding, jullie hebben mij een houvast gegeven waar ik altijd naar terug kan grijpen.
Ashtanga is nu een onderdeel van wie ik ben, daarvoor kan ik jullie niet genoeg bedanken. De persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorgemaakt is echt niet met woorden te beschrijven en is onbetaalbaar.

Cindy
Schrooten

Student | docentenopleiding 2021

Het zijn hele intensieve maar oh zo inspirerende weken! Door de fijne en deskundige (persoonlijke) begeleiding van Manon en Anouk heb ik mijn eigen yoga-pad verder kunnen bewandelen en uitdiepen dan ik ooit had kunnen dromen. Het is een reis geworden vol met persoonlijke ontwikkeling en groei. Door dit te beleven samen met mijn mede-studenten én op zo’n fijne locatie als Hof den Brulle, maakt het een onvergetelijke ervaring!

Rosalie
Gerrits van den Ende

Student | docentenopleiding 2020

Start vandaag nog

Schrijf je in voor onze opleidingen

Onze teachers

Onze ervaren en gepassioneerde opleidingsdocenten

Verdiep je verder

De volgende stap in jouw transformatie

Workshops
& Cursussen


Retreats

Coaching
& trajecten