Business

Yoga voor Business

Corporate yoga programs

Vitaliteit is actueler dan ooit tevoren, óók op de werkvloer. We hebben te maken met verschillende leefstijluitdagingen, veranderende tijden en een nieuwe generatie die andere eisen stelt aan zichzelf en haar werkgevers. Maatschappelijke discussies rondom goed werkgeverschap worden steeds relevanter. Onze corporate programs rondom yoga business ondersteunen bedrijven in het creëren van een vitale bedrijfscultuur. Vanuit onze holistische visie is ook het werken in verbinding mét en vanuit eigen interne drijfkracht een essentieel onderdeel voor het daadwerkelijk realiseren van veerkracht van binnenuit.

Daarom reikt Yogaplace jouw medewerkers precies dát aan wat ervoor zorgt dat ze vanuit zelfbewustzijn, mentale veerkracht en efficiency te werk gaan. Daarbij wordt verder gekeken dan alleen het aanreiken van laagdrempelige en praktische tools. Middels onze bedrijfsyoga programma’s werken we van fysiek niveau tot persoonlijke ontwikkeling. Hierdoor wordt de werknemer gestimuleerd tot reflectie en zelfsturing om vanuit intrinsieke motivatie tot doelgerichte acties te komen.

Desk re-energizer

Yoga@yourdesk is een door Yogaplace ontwikkeld programma speciaal voor bureau gerelateerde werkklachten. Maanden of zelfs jaren achter elkaar bureauwerk uitvoeren kan een grote impact hebben op het welzijn van je medewerkers. Niet alleen putten schermen onze geest en concentratie op den duur uit. Ook de eenzijdige zithouding zorgt vaak voor spanningsklachten.

Voorkom uitval door bureau gerelateerde klachten bij jouw werknemers met deze desk-renergizer. Daarnaast is het bewezen dat een break en reset als deze zorgt voor verhoogde werk efficiënte voor en na de sessie waarin de focus en concentratie kan opladen.

Oprichtster Yogaplace
Meditatie

Corporate meditation

Meditatie is een tool die ontzettend effectief voor op de werkvloer is, maar daar nog niet vaak wordt gebruikt. Bewezen is, dat het zorgt voor positieve veranderingen in de hersenen welke zorgen voor toename van het leervermogen, het verwerken en begrijpen van informatie en het reguleren van emoties. Het geeft meer rust in het hoofd maar zorgt tegelijkertijd ook voor grenzeloze creativiteit. Het vermindert stress gerelateerde klachten en heeft een preventief effect in relatie tot spanning-, stress- en burn-outklachten.

Een meditatie kan op ieder moment, is makkelijk en laagdrempelig te realiseren en werkt ook prima via een online livestream. Daarnaast hoeft het geen druk op werk of pauzetijd te geven, want met een half uurtje bereik je al meer dan voldoende effect.

Individuele (leiderschaps)trajecten

Door verschillende bewustzijns methodieken als tool in te zetten zorg je ervoor dat je werkt en onderneemt met meer plezier, minder stress en meer succes. Je herkent de patronen die je weerhouden om stappen te zetten in je werk- en privéleven. Je leert met een gezond lichaam en heldere geest de juiste keuzes te maken zodat je leven in balans komt of blijft.

In actie komen, geloven in dat wat voor jou echt werkt en je bereidheid tot zelfreflectie zijn de key ingrediënten tot verandering. Door je lichaam, geest en adem als tool in te zetten hebben we een ingang om met bewustzijn persoonlijke groei aan te wakkeren. Dit leidt tot een natuurlijk gevoel van geluk en een gevoel van meer tijd en rust in een ‘flow’ van je dagen.

Vragen?

Neem contact met ons op

Yogaplace staat voor persoonlijk contact en optimale bereikbaarheid, telefonisch via 046 – 452 84 46 en per mail op de vermelde tijden onder contact. Maak gerust een afspraak voor een ontmoeting en een kopje thee in een van de yoga studio’s en ontvang persoonlijk advies over ons gevarieerd aanbod.

Onze partners

Over Yogaplace

Yogaplace is een zeer betrouwbare en professionele organisatie, waar we al vele jaren met plezier mee samenwerken. Ze bieden hoge kwaliteit in een ontspannen sfeer. Niks zweverigs, maar concrete oefeningen en tools waar je direct mee aan de slag kunt. Met de programma’s van Yogaplace is er aanbod voor ieders niveau, van beginners tot gevorderden. Ze laten de deelnemers ervaren wat de meerwaarde van yoga (als leefstijl) en meditatie kan zijn. Niet alleen bewegen, maar ook het belang van een goede ademhaling brengen meer rust in je hoofd en in je lijf en verbetert je concentratievermogen. Een belangrijke tool als je werkzaam bent in een dynamische werkomgeving.

ODS Vitaal

Kirsten Offermanns

Waarom bedrijfsyoga

Ontdek de voordelen

Academy

Ontdek ons uitgebreide aanbod

Workshops
& Cursussen


Opleidingen


Retreats

Coaching
& Trajecten

Yogaplace kent geen grenzen

Ons aanbod is ook online te vinden