SEEK is een groeiend bewustzijnsplatform sinds 2023

Op 1 maart is het groeiende bewustzijnsplatform SEEK live gegaan. Lees hieronder waarom SEEK passend is voor jou, vanuit welke visie SEEK is ontstaan en wie de founders Bjorn en Manon zijn. 

WAT IS SEEK?
SEEK is een groeiende online plek waar je altijd naar kunt terugkeren als je houdt van yoga, meditatie en een bewuste leefstijl. Voor wie informatie, verdieping en inspiratie zoekt, een flexibel leefritme heeft, balans in het leven nastreeft en handvatten nodig heeft om nieuwe inzichten toe te passen. Een online bewustwordingsplatform vol met video’s over yoga, meditatie, informatieve series, interessante documentaires én interviews van o.a. Petri Räisänen. 

Exclusief voor jou als Yogaplace member een maandelijkse korting van 40% op elk betaald SEEK abonnement, zolang je Yogaplace abonnement loopt. Als je lid bent van Yogaplace heb je deze code in je mailbox ontvangen. Heb je deze niet ontvangen of ben je de mail kwijt, neem dan contact op met onze klantenservice. Deze actie is geldig tot 30 april 2023.

Vanaf 1 april heeft Yogaplace voor ieder member de gratis koppeling gemaakt met het SEEK online bewustzijnsplatform. Je krijgt dus gratis van Yogaplace iets extra’s. De toegang tot het online platform SEEK met vertrouwde Yogaplace docenten wordt voor jou ingeregeld

WAAROM DE NAAM SEEK?
Iedereen is op zoek naar iets. De één zoekt een betere baan, een ander fijnere vrienden of partner. Of er is een wens op een mooier leven in het buitenland. Mensen zijn op zoek naar geluk of zoeken antwoorden op levensvragen. SEEKERS zijn er, het doel van het zoeken is niet het vinden, maar het zijn met de ervaring van het leren en groeien, tijdens de reis van het leven. En als we in onszelf gaan zoeken komen we tot de conclusie dat alles er al is.

HET ONTSTAAN VAN SEEK
SEEK is ontstaan vanuit het gedachtegoed van Manon & Bjorn. In 2020 kruisten hun paden en kwamen ze erachter dat ze dezelfde missie en visie over het leven deelden om betekenisvol te zijn voor de wereld en met zingeving bezig te zijn. Deze gedeelde passie is gebaseerd op een wederzijdse drijfveer om mensen te helpen hun potentieel te realiseren en bij te dragen aan een betere samenleving.

WIE IS MANON?
Het vertrouwde gezicht van Yogaplace! 
Manon Simonis heeft veel ervaring op het gebied van yoga & meditatie en is meer dan 20 jaar ondernemer en founder van Yogaplace, waaronder studio’s met wekelijkse lessen, bedrijfsyoga, opleidingen, retreats, online trainingen en coaching.
Manon Simonis

WIE IS BJORN?
Bjorn Smeets heeft een gedegen kennis en werkervaring in de marketing- en multimediawereld. Door de jaren heen heeft hij zich verder ontwikkelt door middel van studie en praktijk in online marketing, videoproductie en webdesign.