Locaties van yogaplace

De yogastudio's van Limburg

Onze yogaschool bestaat uit drie fysieke studio locaties in Sittard, Urmond en een online live-stream studio.  Op alle locaties bieden wij een fijne plek om jouw zelfontwikkelingsreis te starten of te verdiepen. We bieden op elke locatie yogalessen, workshops, cursussen, trainingen, docentenopleidingen, retreats en bedrijfsyoga programma’s aan. Tijdens de zomerperiode bieden we ook lessen aan op unieke buitenlocaties en wordt ons aanbod op structurele basis ook binnen bedrijven en zorginstellingen in Limburg  aangeboden.

Heb jij interesse in actieve of rustige yoga, mindfulness, ademwerk meditatie, mindfull bewegen, yoga@your desk, een vitaler leven programma, etc? Bij Yogaplace is voor iedere behoefte, particulier, zakelijk, individueel of in groepsverband en voor ieder niveau & achtergrond aanbod te vinden wat hierbij past. Ervaar de persoonlijke, warme en professionele sfeer op één van onze locaties en kom gerust binnenlopen voor een kopje thee!

Hoofdlocatie & bezoekersadres

Rijksweg-Zuid 43a, 6131 AL Sittard

De yogastudio in Sittard is onze hoofdlocatie. Op deze inspirerende locatie in het monumentaal pand “de Teekenschool” ervaar je de authentieke en serene sfeer van yoga als levensstijl en vind je alle trainingsfaciliteiten, waaronder lounge, behandelruimte, shop, bar, die nodig zijn.   Deze locatie wordt gebruikt voor ons uitgebreide lesaanbod, bedrijvendagen én als opleidingscentrum. Internationale workshops, opleidingen en vele events vinden plaats vanuit deze yogastudio. Daarnaast werkt ons kantoor-team vanuit deze mooie locatie.

Yogastudio in het Sportcenter Van der Valk Urmond

Mauritslaan 65, 6129 EL Urmond

Een unieke samenwerking met het Sportcenter Van der Valk Urmond. De yogastudio in Urmond is een inspirerende locatie waar je in een sportieve en gezonde omgeving de authentieke levensstijl van yoga kunt ervaren. De yogazaal is gericht op kleine groepen en er bevinden zich alle faciliteiten, waaronder een ruime lounge en bar, kleedruimtes en douches.

Deze locatie wordt gebruikt voor ons uitgebreide lesaanbod, cursussen en workshops.

We geloven in het bundelen van de krachten en ervaren ons aanbod als een aanvulling op het uitgebreide sportaanbod van het sportcenter en vise versa.

Maak kennis met ons aanbod

en probeer yoga nu geheel vrijblijvend!