Coaching
& Trajecten

Soms heb je het gevoel dat je vastloopt. Je weet niet goed welke (levens)keuzes je moet maken, piekert continu en weet niet wat te doen om weer helder te gaan zien. Je voelt je lichamelijk, emotioneel, mentaal en/of energetisch uit balans. Je hebt begeleiding nodig, iemand die je aan de hand neemt in een traject waarin je uiteindelijk jouw eigen weg weer vindt. Lees snel meer over onze yoga coaching & trajecten.

Manon

“Met meer dan 20 jaar ervaring als yoga-, adem,- meditatie en holistisch therapeut/trainer met als specialisatie de psychologie van yoga op het vlak van persoonlijke bewustzijnsgroei, help ik jou vanuit mijn hart en vanuit mijn toegewijde levenstrainingen. Ik ondersteun dit met een brede kennis van de oude yoga levenswijzen en filosofie, adem- en meditatie en bewustwordingstechnieken en yoga tools. Naast een gedegen kennis van de bijbehorende lichaamsgerichte therapieën die concreet en toepasbaar zijn in het dagelijkse leven.”

Manon Simonis kantoor
Coaching & Trajecten

Life coaching

Het 12-weekse traject ‘Leven in waarheid, vind je geluk’ is voor iedereen die er klaar voor is om in actie te komen en (in stappen) veranderingen aan te brengen in zijn/haar leven. Je word twaalf weken lang intensief en doeltreffend begeleid door Manon, waarbij je wekelijkse bewustwordingsoefeningen, meditaties, opdrachten en practice beoefening voor dagelijks thuis ontvangt.

Yogatherapie en privé yoga sessies

Privé-sessies en therapiesessies worden door onze ervaren yogadocenten gegeven vanuit een holistisch principe met een therapeutische benadering. Hierbij worden yoga tools vanuit eeuwenoude methoden ingezet. Yoga asana (houdingen), pranayama (ademtechnieken of ademtherapie), reinigingsoefeningen, mindfulness en meditatie worden geïntegreerd en aangepast op jou als individu. Mogelijk op één van onze locaties of online.

Yogatherapie

Benieuwd hoe coaching, therapie of een privésessie jou kan helpen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonisch intake, dan kijken we samen wat passend is in jouw situatie.

Reviews

Tijdens de docentenopleiding van Yogaplace heb ik mezelf beter leren kennen. Ik ben me bewust geworden van bepaalde patronen en heb geleerd hier anders mee om te gaan. Ik kan met meer liefde en zachtheid naar mezelf en het leven kijken. En leef het leven meer vanuit mijn hart. Het lesgeven en delen van yoga met anderen, voelt voor mij als thuiskomen. Ik ben enorm dankbaar dat de opleiding me zoveel moois heeft gebracht!

Sanne
Hermans

Student | docentenopleiding 2020

Ik kan oprecht zeggen dat mijn leven veranderd is dankzij deze opleiding, jullie hebben mij een houvast gegeven waar ik altijd naar terug kan grijpen.
Ashtanga is nu een onderdeel van wie ik ben, daarvoor kan ik jullie niet genoeg bedanken. De persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorgemaakt is echt niet met woorden te beschrijven en is onbetaalbaar.

Cindy
Schrooten

Student | docentenopleiding 2021

Het zijn hele intensieve maar oh zo inspirerende weken! Door de fijne en deskundige (persoonlijke) begeleiding van Manon en Anouk heb ik mijn eigen yoga-pad verder kunnen bewandelen en uitdiepen dan ik ooit had kunnen dromen. Het is een reis geworden vol met persoonlijke ontwikkeling en groei. Door dit te beleven samen met mijn mede-studenten én op zo’n fijne locatie als Hof den Brulle, maakt het een onvergetelijke ervaring!

Rosalie
Gerrits van den Ende

Student | docentenopleiding 2020

Agenda

Coaching & Trajecten

Start vandaag nog

Schrijf je in voor onze Coaching & Trajecten

Verdiep je verder

De volgende stap in jouw transformatie

Workshops
& Cursussen


Opleidingen


Retreats

Yogaplace kent geen grenzen

Ons aanbod is ook online te vinden