Coaching
& Trajecten

Soms heb je het gevoel dat je vastloopt. Je weet niet goed wat de volgende stap is of welke (levens)keuzes je moet maken, je ervaart pijnklachten, voelt je niet lekker in je vel, piekert of weet niet wat te doen om weer rust en geluk te ervaren. Je voelt je lichamelijk, emotioneel, mentaal en/of energetisch uit balans. Je hebt begeleiding nodig, iemand die je aan de hand neemt. Lees snel meer over onze yoga coaching & trajecten. 

individuele YOGA sessie

De yoga-, meditatie-, ademsessie 1:1
Maak op een toegankelijke manier kennis met passende yoga tools. Ontvang handvaten om het aangeleerde zelfstandig te beoefenen.

 

Voor het gehele aanbod geldt dat yogatools worden ingezet vanuit eeuwenoude methodieken en deze stap voor stap worden aangereikt. Yoga asana (lichaamshoudingen), kriya’s (reinigingsoefeningen), pranayama (ademtechnieken of ademtherapie), mindfulness, meditatie en healingtechnieken worden  aangepast op jou als individu.

De 1:1 sessies zijn fysiek op één van onze locaties of online via Zoom mogelijk.

En worden gegeven en begeleidt door één van onze ervaren yogadocenten of therapeuten.

INDIVIDUELE traject sessies

Yoga, meditatie & adem sessiekaart | 5+1

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding voor een langere periode in de 1:1 sessies, waarbij effectieve tips, technieken en persoonlijke & spirituele ontwikkeling zorgen voor structurele groei en verandering en dit integreren in je dagelijkse leven. Dan is een sessiekaart van 6 sessies als traject iets voor jou om vanuit innerlijke kennis te helen. 

In overleg reserveren we de sessies opvolgend in jouw agenda en ontvang je 1 sessie gratis.

Full Journey sessie 1:1  |  2,5 uur

Een 1:1 sessie inclusief somatic experience healing, yoga houdingen, energy & trauma healing, ademtherapie, yoga nidra en meer!

Leer om te gaan met overweldigende gevoelens & emoties of het niet kunnen plaatsen van ervaringen. De sessie richt zich o.a. op het vergroten van veerkracht, het ontladen van opgeslagen stress, het begrijpelijk maken van gevoelens van pijn, verdriet, boosheid, angst, onmacht en/ of wanhoop naast het reguleren van het zenuwstelsel. Een persoonlijk plan helpt je om de ervaring van de sessie verder te beoefenen en integreren.

Een ervaringsreis die voelt als een diepe heling en zorgt voor een shift in je systeem

Yogatherapie

De Yogatherapie 1:1 sessie incl. persoonlijk plan | 90 min

Ervaar je klachten met bepaalde symptomen en heb je geen idee over de oorzaak? Leidt dit tot onrust en spanning in je lichaam en geest? Ben je op zoek naar handvaten die je helpen om meer in balans en met meer sturing je leven te leiden? 

Deze sessie wordt gegeven vanuit een persoonlijke hulpvraag waarbij er gerichte tools worden aangereikt om klachten, symptomen en de ervaren fysieke, mentale & emotionele disbalans te herkennen en op te lossen. Middels een persoonlijk uitgewerkt plan ontvang je praktische tools als ondersteuning in je dagelijkse leven.

Door met meer voldoening, kracht, in rust en met meer geluk je leven te leiden, kun je met helderheid keuzes maken die goed zijn voor jou. 

“In mijn jaren als trainer en mentor heb ik te vaak gezien dat mensen blijven in een situatie die hen niet vervuld. Waarin ze ongelukkig zijn, zich te verantwoordelijk voelen, hun grenzen niet aangeven en willen veranderen maar niet de kracht hebben dit daadwerkelijk te doen.

De controle, schijnzekerheid die ze over de situatie hebben voelt goed en vertrouwd, maar is ook wat hen tegenhoudt. En moeilijkheden worden niet aangegaan, maar beschermd door emoties.

Als je niet hebt geleerd te leven vanuit je hart en intuïtie, is het moeilijk oude patronen te doorbreken, schaduwkanten te zien voor wat ze zijn en vanuit vertrouwen te bewegen.

En dat is het moment dat ik in beeld kom. Lees meer informatie over het ‘Life coaching traject’ op mijn persoonlijke website. Ik ga graag met je in gesprek tijdens een vrijblijvende meet&match call.”

Benieuwd hoe coaching, therapie of een privésessie jou kan helpen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonisch intake, dan kijken we samen wat passend is in jouw situatie.

Reviews

Ontzettend bedankt voor alles! De loving kindness meditatie vind ik een hele mooie. Ik ga genieten en door met alles wat ik heb geleerd en wat je mij hebt gegeven. Ik voel me een ander mens dan aan het begin, al is er nog een weg te gaan.

W.B.

7-weken traject bij Manon

Je voelt je gedurende het gehele traject ondersteund doordat je het proces samen loopt. Manon is er voor je, dan ervaar je in alles. De opzet van het traject is een complete ervaring en prachtig proces.

Patricia van M.

Coachingstraject bij Manon

Start vandaag nog

Schrijf je in voor onze Coaching & Trajecten

Verdiep je verder

De volgende stap in jouw transformatie

Workshops
& Cursussen


Opleidingen


Retreats

Yogaplace kent geen grenzen

Ons aanbod is ook online te vinden