Coaching
& Trajecten

Ervaar je pijnklachten, ongemak of mentale onrust en weet je niet hoe je verder moet? Zoek je échte diepgang in jouw yogapractice? Bij YogaPlace bieden we effectieve privé sessies en trajecten om je te helpen weer in balans te komen en innerlijke rust en geluk te vinden. Onze ervaren yogadocenten en therapeuten begeleiden je op een holistische manier, zodat je lichamelijk, emotioneel, mentaal en energetisch weer in evenwicht kunt zijn.

Lees verder voor meer informatie over onze uitgebreide privé sessies en coachingstrajecten.

Privé YOGA sessie

Dé yoga-, meditatie-, ademsessie 1:1 | 60 min | vanaf €99,00

Heb je behoefte aan persoonlijke begeleiding (fysiek of online) waarbij effectieve tips, techniek en persoonlijke ontwikkeling op je persoonlijke en spirituele ontwikkeling voorop staan? Maak op een toegankelijke manier kennis met passende yoga tools. Ontvang handvaten om het aangeleerde zelfstandig te beoefenen.

Voor het gehele aanbod geldt dat yogatools worden ingezet vanuit eeuwenoude methodieken en deze stap voor stap worden aangereikt. Yoga asana (lichaamshoudingen), kriya’s (reinigingsoefeningen), pranayama (ademtechnieken of ademtherapie), mindfulness, meditatie en healingtechnieken worden  aangepast op jou als individu.

Yoga, meditatie & adem sessiekaart | 5+1

Profiteer van onze sessiekaart en maak optimaal gebruik van de privésessies! Met onze 5+1 sessiekaart krijg je een gratis sessie cadeau wanneer je betaalt voor 5 sessies. Dat betekent dat je niet alleen voordeliger uit bent, maar ook volledige flexibiliteit hebt bij het plannen van jouw privésessies. Plan samen met ons jouw persoonlijke sessies op het moment dat het jou het beste uitkomt!

Yoga workshops & cursussen

full journey sessie

Full Journey sessie 1:1  |  2,5 uur | vanaf €165,00

Een 1:1 sessie inclusief somatic experience healing, yoga houdingen, energy & trauma healing, ademtherapie, yoga nidra en meer!

Leer om te gaan met overweldigende gevoelens & emoties of het niet kunnen plaatsen van ervaringen. De sessie richt zich o.a. op het vergroten van veerkracht, het ontladen van opgeslagen stress, het begrijpelijk maken van gevoelens van pijn, verdriet, boosheid, angst, onmacht en/ of wanhoop naast het reguleren van het zenuwstelsel. Naast je beter in je vel voelen, en weer meer levensgeluk mogen ervaren.
Een persoonlijk plan helpt je om de ervaring van de sessie verder te beoefenen en integreren.

Een ervaringsreis die voelt als een diepe heling en zorgt voor een transformatie in je systeem. De uitwerking zal nog lange tijd in positieve zin doorwerken.

Yogatherapie

De Yogatherapie 1:1 sessie incl. persoonlijk plan | 90 min
vanaf €139,00

Ervaar je klachten met bepaalde symptomen en heb je geen idee over de oorzaak? Leidt dit tot onrust en spanning in je lichaam en geest? Ben je op zoek naar handvaten die je helpen om meer in balans en met meer sturing je leven te leiden?

Deze sessie wordt gegeven vanuit een persoonlijke hulpvraag waarbij er gerichte tools worden aangereikt om klachten, symptomen en de ervaren fysieke, mentale & emotionele disbalans te herkennen en op te lossen. Middels een persoonlijk uitgewerkt plan ontvang je praktische tools als ondersteuning in je dagelijkse leven.

Door met meer voldoening, kracht, in rust en met meer geluk je leven te leiden, kun je met helderheid keuzes maken die goed zijn voor jou.

yoga traject

Persoonlijk Yoga traject |  8 weken | vanaf €1.195,00

Ontdek een op maat gemaakt yoga traject dat volledig is afgestemd op jouw behoeften, met intensieve en persoonlijke begeleiding.

Wens je ook meer verdieping in je yogapractice? Wil je op een laagdrempelige en veilige wijze kennis maken met yoga en de gerelateerde tools? Heb je een specifieke hulpvraag? Dan is dit 8 weken traject passend voor jou.

Bij ons programma begint het allemaal met een persoonlijk kennismakingsgesprek of via een match call. Je krijgt de kans om al je vragen te stellen over het programma, de aanpak en wat het je oplevert. Onze docent neemt ruimschoots de tijd om naar jouw verhaal en behoeften te luisteren. Na afloop ontvang je alle informatie die je nodig hebt om jouw persoonlijke yoga reis te beginnen.

Het traject omvat wekelijkse 1:1 yoga coaching sessies, die zowel online als op locatie kunnen plaatsvinden. Deze sessies zorgen ervoor dat je daadwerkelijk stappen zet en vooruitgang boekt om yoga als tool in te zetten in je dagelijks leven passend bij jou. Om je voortgang te monitoren en te blijven focussen, ontvang je een wekelijks practiceplan na elke sessie, samen met thuisopdrachten. Deze opdrachten helpen je om de opgedane kennis te integreren in je dagelijks leven met dagelijkse persoonlijke meditaties, yoga-, ontspannings-, adem-, leefstijl- en bewustwordingsoefeningen. Deze tools stellen je in staat om bewust te worden van je lichaam, geest, gevoelens en emoties en meer kracht, energie, rust en geluk te gaan ervaren.  Ze bieden ruimte voor erkenning, regulering, oplossing en transformatie van je ervaringen en reacties.

Start vandaag nog jouw persoonlijke yoga transformatie en ervaar de kracht van op maat samengesteld traject.

“In mijn jaren als trainer en mentor heb ik te vaak gezien dat mensen blijven in een situatie die hen niet vervuld. Waarin ze ongelukkig zijn, zich te verantwoordelijk voelen, hun grenzen niet aangeven en willen veranderen maar niet de kracht hebben dit daadwerkelijk te doen.

De controle, schijnzekerheid die ze over de situatie hebben voelt goed en vertrouwd, maar is ook wat hen tegenhoudt. En moeilijkheden worden niet aangegaan, maar beschermd door emoties.

Als je niet hebt geleerd te leven vanuit je hart en intuïtie, is het moeilijk oude patronen te doorbreken, schaduwkanten te zien voor wat ze zijn en vanuit vertrouwen te bewegen.

En dat is het moment dat ik in beeld kom. Lees meer informatie over het ‘Life coaching traject’ op mijn persoonlijke website. Ik ga graag met je in gesprek tijdens een vrijblijvende meet&match call.”

Benieuwd hoe coaching, therapie of een privésessie jou kan helpen?

Neem contact op voor een vrijblijvende telefonisch intake, 
dan kijken we samen wat passend is in jouw situatie.

Telefonisch zijn we direct beschikbaar

+31 (0)46 – 452 84 46

Van maandag t/m vrijdag is ons kantoorteam in verschillende diensten aanwezig tussen 09:00-17:00 uur en zijn we bereikbaar om persoonlijke vragen te beantwoorden. Krijg je de voicemail? Dan zijn we in gesprek. Laat in dat geval een bericht achter, dan bellen we je binnen een werkdag terug, en mocht daar ruimte voor zijn, dezelfde dag al.

Via Whatsapp zijn we redelijk snel bereikbaar

+31 (0)6 25252000

Stuur ons een appje. Binnen onze kantooruren beantwoorden we je bericht zo snel als mogelijk, maar altijd binnen een werkdag na het versturen van je bericht.

Via de mail zijn we ook bereikbaar

info@yogaplace.nl

We beantwoorden onze e-mails binnen 48 uur en soms sneller.

Reviews

Ontzettend bedankt voor alles! De loving kindness meditatie vind ik een hele mooie. Ik ga genieten en door met alles wat ik heb geleerd en wat je mij hebt gegeven. Ik voel me een ander mens dan aan het begin, al is er nog een weg te gaan.

W.B.

7-weken traject bij Manon

Je voelt je gedurende het gehele traject ondersteund doordat je het proces samen loopt. Manon is er voor je, dan ervaar je in alles. De opzet van het traject is een complete ervaring en prachtig proces.

Patricia van M.

Coachingstraject bij Manon

Onze teachers

die begeleiding bieden tijdens
onze yogatrajecten