Coaching
& Trajecten

Soms heb je het gevoel dat je vastloopt. Je weet niet goed welke (levens)keuzes je moet maken, piekert continu en weet niet wat te doen om weer helder te gaan zien. Je voelt je lichamelijk, emotioneel, mentaal en/of energetisch uit balans. Je hebt begeleiding nodig, iemand die je aan de hand neemt in een traject waarin je uiteindelijk jouw eigen weg weer vindt. Lees snel meer over onze yoga coaching & trajecten.

Manon

“Met meer dan 20 jaar ervaring als yoga-, adem,- meditatie en holistisch therapeut/trainer met als specialisatie de psychologie van yoga op het vlak van persoonlijke bewustzijnsgroei, help ik jou professioneel vanuit mijn hart en vanuit mijn persoonlijke toegewijde levenstrainingen. Ik ondersteun dit met een brede kennis van de oude yoga levenswijzen en filosofie, beweging, adem- en meditatie en bewustwordingstechnieken, een compleet aanbod van passende yoga tools. Naast een gedegen kennis verworven middels opleidingen in Yogatherapie, Trauma healing, Pranayama en Ontpanningstherapie, Energy healing en de bijbehorende lichaamsgerichte therapieën wordt is dit concreet en toepasbaar in het dagelijkse leven.

Manon Simonis kantoor
Coaching & Trajecten

Life coaching

Het 8 weken traject ‘Leven in waarheid, vind je geluk’ is voor iedereen die er klaar voor is om in actie te komen en (in stappen) veranderingen aan te brengen in zijn/haar leven. Ieders individuele behoefte en persoonlijke situatie staat centraal. Je word twaalf weken lang intensief en doeltreffend begeleid door Manon, waarbij je wekelijkse persoonlijke bewustwordingsoefeningen, meditaties, opdrachten en practice beoefening voor dagelijks thuis ontvangt.

Yogatherapie en privé yoga sessies

Privé-sessies en therapiesessies worden door onze ervaren yogadocenten gegeven vanuit een holistisch principe met een therapeutische benadering. Hierbij worden yoga tools vanuit eeuwenoude methoden ingezet. Yoga asana (houdingen), pranayama (ademtechnieken of ademtherapie), reinigingsoefeningen, mindfulness en meditatie worden geïntegreerd en aangepast op jou als individu. Mogelijk op één van onze locaties of online.

Yogatherapie

Benieuwd hoe coaching, therapie of een privésessie jou kan helpen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonisch intake, dan kijken we samen wat passend is in jouw situatie.

Reviews

Ontzettend bedankt voor alles! De loving kindness meditatie vind ik een hele mooie. Ik ga genieten en door met alles wat ik heb geleerd en wat je mij hebt gegeven. Ik voel me een ander mens dan aan het begin, al is er nog een weg te gaan.

W.B.

7-weken traject bij Manon

Je voelt je gedurende het gehele traject ondersteund doordat je het proces samen loopt. Manon is er voor je, dan ervaar je in alles. De opzet van het traject is een complete ervaring en prachtig proces.

Patricia van M.

Coachingstraject bij Manon

Agenda

Coaching & Trajecten

Start vandaag nog

Schrijf je in voor onze Coaching & Trajecten

Verdiep je verder

De volgende stap in jouw transformatie

Workshops
& Cursussen


Opleidingen


Retreats

Yogaplace kent geen grenzen

Ons aanbod is ook online te vinden