Coaching
& Trajecten

Soms heb je het gevoel dat je vastloopt. Je weet niet goed welke (levens)keuzes je moet maken, piekert continu en weet niet wat te doen om weer helder te gaan zien. Je voelt je lichamelijk, emotioneel, mentaal en/of energetisch uit balans. Je hebt begeleiding nodig, iemand die je aan de hand neemt in een traject waarin je uiteindelijk jouw eigen weg weer vindt. Lees snel meer over onze yoga coaching & trajecten.

Manon

“Met meer dan 22 jaar ervaring als yoga-, adem,- meditatie en holistisch therapeut/trainer met als specialisatie de psychologie van yoga op het vlak van persoonlijk en spiritueel bewustzijn, help ik jou vanuit mijn hart en persoonlijke toegewijde levenstrainingen. Ik ondersteun dit met een brede kennis van de oude yoga levenswijzen en filosofie, yogabewegings-, adem-, meditatie en bewustwordingstechnieken, een compleet aanbod. Naast een gedegen kennis uit de verworven opleidingen in (Structural) Yogatherapie, Trauma sensitive yoga healing, Pranayama en Ontpanningstherapie, Energy healing en de bijbehorende Lichaamsgerichte therapie opleidingen is dit concreet en toepasbaar in jouw dagelijkse leven.

Manon Simonis kantoor
Coaching & Trajecten

LifeSTYLE coaching

Het 8 weken traject ‘Leven in waarheid, vind je geluk’ is voor iedereen die er klaar voor is om sturing te geven aan zijn of haar leven, in actie te komen en verandering aan te brengen op welk vlak dan ook. Ieders individuele behoefte en persoonlijke situatie staat centraal. Je word 8 weken lang, persoonlijk afgestemd op jouw behoeften en achtergrond, intensief en doeltreffend begeleid door Manon. Dit vindt plaats door middel van individuele sessies (live of online), telefonische reflectie momenten met een persoonlijk plan met o.a. inzichtsmeditaties, bewustwordingsoefeningen, adem-, en yogaoefeningen die je integreert in je week.

PRIVE yoGA & Yoga therapie SESSIEs

Privé-sessies yoga laten je kennis maken met yoga, kunnen gericht zijn op jouw ontwikkeling en persoonlijke verdieping. Na deze sessie heb je genoeg input om zo een 2-3 weken verder thuis je practice te ontwikkelen. De Yogatherapiesessie wordt gegeven vanuit een persoonlijke hulpvraag waarbij er gerichte tools worden aangereikt om klachten, symptomen en de ervaren disbalans te herkennen en op te lossen. Er wordt bij beiden yoga tools vanuit eeuwenoude methodieken ingezet. Yogaasana (lichaamshoudingen), kriya’s (reinigingsoefeningen),  pranayama (ademtechnieken of ademtherapie),  mindfulness en meditatie worden geïntegreerd en aangepast op jou als individu. Alle individuele sessies zijn mogelijk live op één van onze locaties of online. Ze worden begeleidt door onze ervaren yogadocenten en therapeuten.

Yogatherapie

Benieuwd hoe coaching, therapie of een privésessie jou kan helpen?

Maak een afspraak voor een vrijblijvende telefonisch intake, dan kijken we samen wat passend is in jouw situatie.

Reviews

Ontzettend bedankt voor alles! De loving kindness meditatie vind ik een hele mooie. Ik ga genieten en door met alles wat ik heb geleerd en wat je mij hebt gegeven. Ik voel me een ander mens dan aan het begin, al is er nog een weg te gaan.

W.B.

7-weken traject bij Manon

Je voelt je gedurende het gehele traject ondersteund doordat je het proces samen loopt. Manon is er voor je, dan ervaar je in alles. De opzet van het traject is een complete ervaring en prachtig proces.

Patricia van M.

Coachingstraject bij Manon

Agenda

Coaching & Trajecten

Start vandaag nog

Schrijf je in voor onze Coaching & Trajecten

Verdiep je verder

De volgende stap in jouw transformatie

Workshops
& Cursussen


Opleidingen


Retreats

Yogaplace kent geen grenzen

Ons aanbod is ook online te vinden