Teachers

Manon Simonis

Senior Yogadocent & therapeut
Programmadirecteur opleidingen
(E-RYT 500)

Je kunt jezelf helen. Daar geloof ik sterk in. Wat je ervoor nodig hebt, is het bewustzijn dat je lichaam en geest één zijn én een zuiver contact met je eigen innerlijke kracht en mogelijkheden. Yoga is wat mij betreft de sleutel daartoe. Sinds 2002 leef ik yoga, het weerspiegelt in mijn manier van denken en handelen. Ik zie het als mijn roeping om met liefde en compassie yoga als levensstijl te delen met anderen. Ik zie Yogaplace als een ’thuis’ voor iedereen en voor alles wat yoga kan zijn.

In 2006 heb ik Yogaplace Sittard geopend, in 2010 gevolgd door Yogaplace Maastricht, in 2015 Yogaplace Urmond in 2021 Yogaplace Valkenburg in Thermae2000. Sinds 2016 bieden we de zelf ontwikkelde en gecertificeerde (RYT200) Yogaplace Docentenopleidingen van 200 uur aan. Deze worden twee jaarlijks gegeven als weekend en week trainingen. Daarnaast bieden we verdiepende specialisatie modules aan voor docenten. Intensieve life changing individuele trajecten, retreats, bedrijfsyoga corporate programs en zo veel meer.

Yogaplace is voor mij dé manier om uit te dragen dat Yoga toegankelijk is voor iedereen. Dat yoga meer is dan houdingen op een matje. Dat de rijke oude wijsheden in onze hedendaagse maatschappij een verrijking zijn om te intergreren zodat je in balans met jezelf en de wereld om je heen kunt leven. Met persoonlijke aandacht voor wat jou en bezighoudt krijg je ruimte om te luisteren naar wat voor jouw echt er toe doet. Yoga als groepsles of individueel, cursus of workshop, op locaties in Limburg of in één van onze scholen, via je werkgever, wij zorgen ervoor dat yoga toegankelijk en passend is voor iedereen, 7 dagen per week. Yogaplace is voor onze leden en ons team van docenten meer dan een yogaschool. We nodigen geregeld traditionele ervaren internationale leraren uit en zelf geef ik regelmatig yogatrainingen, retreats en modules in verschillende yogadocenten opleidingen in binnen- en buitenland.

Persoonlijke aandacht vanuit zachtheid en toewijding
Iedereen is uniek en daarom is een individuele benadering vanuit een kalme en liefdevolle aanwezigheid belangrijk, in privésessies én in groepslessen. Door persoonlijke aandacht en het aanvoelen van jouw energie, begeleid ik je met therapeutische hands-on adjustments (volgens Petri Raisanen sinds 2007) en de juiste instructies naar een verdieping in je Yoga practice. Daarbij zoek ik altijd naar de juiste balans tussen inspanning en overgave, die voor elke persoon anders is. Ik help je graag om de mogelijkheden van de yogatools te ontdekken en creëer daarbij de ruimte die jij nodig hebt voor jouw Yoga ontwikkeling.

Met liefde, geduld en discipline kijken we naar je diepe innerlijke zelfkennis door zelfreflectie te ontwikkelen om te komen tot actie, waarbij je geloof in jezelf en de verbinding met alles om je heen groeit. Zo ontwikkel jij de vrijheid, balans en kracht in dit leven zodat je vol vertrouwen alles omarmt wat er is.

Mijn grenzeloze passie voor yoga maakt dat ik mijn kennis, ervaring en inzichten voortdurend blijf verdiepen en uitbreiden. Dat doe ik door mijn dagelijkse practice en zelfreflectie, zelfstudie met het innerlijke besef dat al onze kennis al in ons zit. In de afgelopen 15 jaren heb ik over de hele wereld gereisd en gestudeerd bij ervaren leraren, waaronder bij mijn leraar Sri K. Pattabhi Jois, Lino Miele, Nancy Gilgoff, Petri Raisanen, Brian Cooper, David Williams, David Swenson, Radha en Pierre, Luke Jordan, Richard Freeman, Paul Dallaghan, Frans Moors, Jan van Dixhoorn, Ron Reid, Rolf Naujokat, Clayton Horton en Kristina Karitinos-Ireland. Ook help ik mensen door middel van Yogatherapie, Ademtherapie om meer in balans te komen en bij vaak ‘vage’ (spannings) klachten, maar zeker ook fysieke klachten, het systeem weer te herstellen. Mijn verdere interesse en verdieping ligt in de Ayurveda, de gezondheidsleer uit India.

Eveline Smeets

Senior Yogadocent & therapeut
Hoofddocent opleidingen
(E-RYT 200)

Het mooie van Yoga is dat het jou altijd en op ieder moment voorziet van precies datgene wat je nodig hebt. In iedere levensfase zijn er vruchten te plukken van deze bijzondere en eeuwenoude traditie. Met welk doel je ook op de mat stapt. Verminderen fysieke klachten, mentale vermoeidheid doorbreken, rust en ontspanning vinden, flexibiliteit verbeteren of spirituele ontwikkeling. De yoga shala is een plek voor allemaal. Een plek waar alles mag zijn en je thuis mag komen bij jezelf.

In mijn visie ont-wikkel je jezelf door yoga terug naar de diepere essentie van jezelf. Laagje voor laagje op je eigen manier en tempo brengt de practice van yoga je dichter bij je kern. Een zuivere en pure connectie met jezelf zorgt vervolgens voor een transformatie in heel je levenswijze en de manier waarop je naar de wereld kijkt.

De puzzelstukken
In 2015 heb ik mijn Bachelor afgerond aan Fontys Univeristy of Applied Sciences in Sport Studies. Deze opleiding heeft mij een prachitge basis aan kennis gegeven over het menselijk lichaam en het bevorderen van een gezonde levensstijl vanuit het medische perspectief. Eenmaal in het werkveld bij o.a.revalitatie klinieken en diverse andere aanbieders van leefstijlinterventies begon persoonlijke ontwikkeling bij mij een steeds groter gebied van interesse te krijgen.

Naast het bereiken van fysieke doelen ging ook het licht schijnen op de persoon achter het doel of het behandelplan. Parallel aan mijn eigen proces hierin ben ik verschillende specialisatie opleidingen gaan volgen. Een opleiding tot Yogadocent, Neuro-linguistic Programming en Mental Coach zorgden ervoor dat puzzelstukjes in elkaar vielen en het holistische geheel van het menselijk wezen steeeds duidelijker zichtbaar werdt.

Inmiddels ben ik sinds 2017 werkzaam als Yoga docent- en therapeute. Naast het verzorgen van yogales opleidingen en trainingen werk ik ook wekelijks als bewegingsdeskunidge op het gebied van burn-out herstel & preventie. Vanuit mijn avontuurlijke en nieuwschierige aard blijf ik mij continue doorontwikkelen door het volgen van nieuwe cursussen of bijscholingen binnen de yoga en welzijnssector.

De spiegel van jezelf
De hele realiteit die wij zien in de wereld om ons heen is een reflectie van onszelf. Iedere interactie die je hebt met een persoon of de natuur is tegenlijkertijd ook een spiegel van jezelf. Door een groeiend bewustzijn van deze verbinding tussen jou en de wereld om je heen krijg je de mogelijkheid om vrijheid, liefde en authenticiteit toe te laten. En je te openen voor de ontelbare wonderen van dit leven.
Ik zie het als mij missie om de kracht van yoga door te geven. Dit doe ik vanuit liefde, openheid en compassie voor jou proces. Zodat ook jouw innerlijke kracht in alle veiligheid mag opbloeien.
Daarnaast zal ik ook altijd inzetten op Yoga als levensstijl. Deze yoga mindset is de spiegel die te zien is in het denken en doen in alledaagse handelingen. Daar waar je de yoga practice van de mat af meeneemt in je dagelijkse leven is waar je daadwerkelijk ”thuis” komt in ieder moment.

Chantal Leenders

Yogadocent
Ondersteunend docent opleidingen
(RYT 200)

Yoga kwam op mijn pad door mijn broertje, die mij via een actie een jaarabonnement bij Yogaplace cadeau had gedaan. Een jaar lang geproefd en genoten van een fijne practice, shala en studio. We waren destijds allebei nog druk met vele andere dingen en na een tijdje was ik er aan toe om geregeld lessen te gaan volgen. Toen was Yogaplace natuurlijk dé plaats om naartoe terug te keren. Ik wist, nu ben ik klaar voor wat zij bieden en dieper te ervaren waar in toen van had geproefd. Het zaadje dat destijds was geplant mocht nu verder groeien.

Al snel koos ik ervoor om mijn eigen practice ontwikkeling aan te gaan en te verdiepen, En hoe bijzonder zou het zijn om dit in de toekomst ook over te brengen op anderen. De inschrijving voor de 200 uur Intensieve Yoga Docentenopleiding was een bijzondere stap.

In een flow van opleiding, practice en levenstijl vond ik alles terug en het geeft me nog dagelijk het gevoel van terugkomen bij jezelf! Een cadeautje dat onbetaalbaar is. Ik blijf mezelf ontwikkelen. De Yoga Nidra opleiding heb ik uiteindelijk ook met succes afgerond en heb ik een paar jaar mogen assisteren in de docentenopleidingen van Yogaplace. Een onvergetelijke Ywas het deelnemen aan een workshop van Sharathji in Portugal, waar we iedere ochtend een full led class deden samen met honderden anderen. Je kunt je wel voorstellen wat dat voor een energie met zich mee brengt.

Nu ben ik dankbaar dat door mijn toewijding ik gegroeid met tot docent van de Yogaplace docentenopleiding. Deze starten we twee keer per jaar. Ook jij kan dit pad lopen en een stap in het diepe durven zetten. Ik begeleid je graag met compassie voor jezelf en als ondersteuning op jouw pad.

Linda Franssen

Yogadocent (RYT 200)

Tien jaar geleden tijdens een mindfulness training, ontdekte ik dat yoga voor mij dé manier is om vanuit de drukte in m’n hoofd terug te kunnen komen in m’n lichaam en in het moment. Vanaf die dag is de yogapractice onderdeel van mijn leven geworden. Drie, vier keer per week rolde ik trouw mijn matje uit om daarna weer die helderheid en verlichting te kunnen voelen.

Na een aantal jaren kreeg ik behoefte aan meer. Ik was benieuwd hoe het eigenlijk zat met de gedachte achter de houdingen die mij zo goed lieten voelen. Ik zocht verdieping, wilde meer weten over de herkomst, de traditie en de filosofie. Echter, ik wist ook zeker dat ik geen docente wilde worden. Het heeft daarom nog een hele tijd geduurd voordat ik eind 2020 de beslissing nam om de yoga docentenopleiding bij Yogaplace te gaan volgen. Nog steeds met het idee dat ik geen docente wilde worden, maar alleen mijn kennis over yoga wilde verdiepen en verbreden.

Een half jaar later schreef ik in de conclusie van mijn eindverslag ‘ik kan me niet voorstellen dat ik geen les ga geven’. Tijdens het lesgeven voor de opdrachten van de opleiding had ik ervaren hoe waardevol het is om yoga te mogen delen met anderen en ik kon niet wachten om hiermee te beginnen.

Het mooie aan yoga vind ik dat het toegankelijk is voor iedereen en dat het op ieder niveau beoefend kan worden, of je nu op zoek bent naar een gezond en flexibel lichaam, rust in je hoofd, spiritualiteit of een totale levenswijze. Iedereen kan yoga beoefenen, overal. Voor mij voelt yoga als thuiskomen. Het geeft me houvast en richting in het leven. Iedere dag leer ik weer meer en ik omarm de nieuwe kennis en inzichten.

Mijn naam is Linda. Ik woon met mijn partner Maurice in Maastricht. Onze zoon Jesse van 20, woont sinds kort in Delft. Ik heb altijd in de reiswereld gewerkt, maar sinds een aantal jaren vind je mij achter de receptie van een sportschool in Maastricht. Ik houd van gezelligheid, samen wandelen, eten en drinken met familie en vrienden, maar ik ben ook heel graag alleen. Verder voel ik me gezegend en dankbaar als ik onderweg ben, waar dan ook, ik word erg blij van muziek en dansen, en ik kom helemaal tot rust in de sauna.

Ik kijk ernaar uit om mijn yoga ervaring en kennis te kunnen delen en jullie te mogen ontmoeten in een van mijn lessen.

Lisa Louer

Yogadocent (RYT 200)

Mijn yoga avontuur begon een aantal jaren geleden. Ik zat niet lekker in mijn vel, had veel fysieke klachten en weinig energie. Sporten was te intensief, dus ging ik op zoek naar een alternatief. De enige les die overbleef was bodybalance. Ik merkte op dat ik tijdens deze lessen de balans kon vinden tussen inspanning en ontspanning. Helaas namen mijn klachten toe en was ik nergens meer toe in staat, ik was totaal opgebrand. Het begin van een intense periode. Ik begon in te zien dat ik de connectie tussen mijn lichaam, geest en ziel had verwaarloosd. Daarnaast voelde ik mij onzeker en alleen, wie ben ik eigenlijk? Een zoektocht naar antwoorden op diepzinnige levensvragen.

De interesse in yoga en meditatie is er altijd wel geweest, maar ik had het idee dat dit niks voor mij zou zijn. Veel te rustig en misschien een beetje zweverig? Totdat ik tijdens diverse surfvakanties in aanraking kwam met yoga. Ik was geïnspireerd door de verhalen en ervaringen van de yogadocenten, het zaadje was geplant. Ik ben me meer gaan verdiepen in yoga, meditatie en leefstijl.

Eind 2020 kwam Ashtanga Yoga op mijn pad. Het voelde direct als thuiskomen. Wat begon als een fysieke uitdaging, werd een prachtige reis naar binnen. Ik heb ervaren dat yoga veel meer is dan een fysieke practice, voor mij is het een levensstijl. Door middel van yoga heb ik het deurtje naar mijn hart weer kunnen openen. Het heeft me geholpen om uit mijn hoofd te komen en weer in contact te staan met mijn lichaam en gevoel. Durven loslaten en vertrouwen. Ik heb mijn innerlijke kracht en licht ontdekt en leef van binnenuit.

Alles wat je op je yogamat tegenkomt tijdens je practice, is een afspiegeling van je dagelijkse leven & omgekeerd! Graag geef ik je de ruimte om je eigen pad te bewandelen en jezelf te ontdekken in een inspirerende omgeving waarin je je thuis voelt en alles mag zijn zoals het is. Ik begeleid je graag tijdens jouw reis waarin ademhaling, beweging en aanwezigheid in het hier en nu centraal staan. In licht, liefde en verbondenheid!

Nancy Dreessen - Janssen

Yogadocent (RYT 200)

Hallo, mijn naam is Nancy Dreessen. Ik ben getrouwd met Misha en moeder van 2 kinderen.
Yoga, wandelen, hardlopen, familie, vrienden en lekker en gezond koken en eten zijn de dingen die voor mij belangrijk zijn om me goed te voelen. Ik geef al een paar jaar met veel passie en plezier lessen. Naast het succesvol afronden mijn docentenopleiding een paar jaar geleden ben ik continue in ontwikkeling. Ik heb ook een specialisatie in trauma healing afgerond en kijk uit naar de Yoga Nidra docentenopleiding bij Yogaplace die ik in 2022 ga volgen.

Bewegen en gezonde voeding zijn voor mij een belangrijk onderdeel in mijn leven alleen miste ik in het gewone sporten de bewustwording van mijn lichaam en geest. Daarom sprak me enorm yoga aan. Na een yoga practice voel ik me herboren. Door de houdingen wordt mijn hele lijf op alle lagen van binnen en buiten aangeraakt met voole aandacht. Het brengt me meer bij mezelf zodat ik beter kan voelen wat ik en anderen naast mij nodig hebben. Daarom ben ik blij dat ik dit als docente dit kan doorgeven en ik hoop dat eenieder dit na zijn of haar practice mag ervaren.

Misschien tot binnenkort bij mij in de les. Voel je welkom!

Nok Veeger

Yogadocent (RYT 200)

I am Worakamon Veeger, people call me “Nok” that is my Thai nickname. I was born and raised in a small village in the northeast region of Thailand with lots of rice fields, generous people and a peaceful environment. My childhood memories are filled with lots of fun such as; had very delicious foods from my grandmother after school, joining many of school-community events (parades, sport competitions, traditional Thai dancing shows, singing with school music band etc.), visiting temples on full moon days with my family and other people from the whole village where we chanted and listened to the preach, riding buffalo to our rice farm with my aunt (we used buffalo for ploughing), exploring different kinds of animals in the rice fields, camping in a small hut with my parents for a week to take care of the harvested rice until it finished.

I moved to a big city to study. I studied Science and got a job in Bangkok as an air traffic controller. I have worked in several air traffic control towers for many years. I have graduated a Master degree in Social science. Through this study I have developed various aspects among society politics and humanity.

Moving to the Netherlands was a big decision. I was willing to experience my new lifestyle with full of hopes. Anyway I could not continue my career. Thankful to this situation I have discovered my childhood dream. I always wanted to study abroad in English program so I decided to study and have graduated a bachelor degree in Information Communication and Technology(ICT) Software Engineering majored. It was very challenging but I fully committed. I love studying with my ICT friends. It was a great experience.

I love exercising, reading, cooking and chatting with the gym members after work out. It is such a fun way to learn Dutch as well. I have become a group lesson instructor including Yoga. I meet my friends regularly to cook together and have good spicy thai foods.

My interest in Yoga has started because of one lesson I taught at the gym. I have bought books about Yoga and wanted to know more about benefits of Yoga. In 2018, I was very excited to study and have graduated the Vinyasa Yoga Teacher Training (RYT200) from De Nieuwe Yogaschool (DNYS) in Amsterdam which included the fundamentals of Yin Yoga. I have broadened my knowledge in different flow of yoga classes by studying the advanced modules “Slow and Gentle Vinyasa Flow”(50Hr) with Simon Rowe and “Intelligent Sequencing Vinyasa Flow (Vinyasa krama sequencing for advanced practitioners)”(50Hr) with Daphne Koken at DNYS. Later in 2019 I have deepened my knowledge in Ashtanga Vinyasa Yoga and graduated the Intensive Ashtanga Yoga Based Teacher Training (RYT200) with Yogaplace.

With deeply gratitude to all my teachers, I have developed as a human being and as a yoga practitioner/teacher. I have found peace from within through Yoga. I love teaching yoga because it is a spiritual practice. I have integrated yoga philosophy into my daily life and been very grateful to have opportunities to share to other people.

Sanne Hermans

Yogadocent (RYT 200)

Mijn naam is Sanne Hermans. Ik woon samen met Robert en onze twee dochters. Ik heb zo’n 15 jaar gewerkt in het basisonderwijs en werk inmiddels mee in ons eigen bedrijf. Ik houd van een gezonde, bewuste levenswijze en yoga hoort daar voor mij helemaal bij. Yoga helpt me te verbinden met mijn lichaam en met mijn gevoel.

Als ik op mijn mat ben, land ik in mezelf. De buitenwereld is er even niet. Er is ruimte om te voelen hoe het echt met mij is. De verbinding tussen beweging en adem, de focus, de stilte die ik ervaar wanneer ik yoga doe, zorgen ervoor dat ik de connectie met mezelf kan maken. Ik sta hierdoor meer in mijn kracht en leef het leven meer vanuit mijn hart, minder vanuit mijn hoofd.

De waardevolle bijdrage die yoga aan mijn leven heeft, heeft me doen besluiten in januari 2020 te starten met de Docenten opleiding bij Yogaplace. In die opleiding kwamen mijn passie voor lesgeven en mijn passie voor yoga samen en voelde het doceren van yoga als thuiskomen. Heel fijn dat ik dit nu met anderen mag gaan delen.

Ik zie je graag in mijn les. Je bent welkom!

Tessa Thijssen

Yogadocent (RYT 200)

Van kleins af aan ben ik altijd in beweging geweest: of dit nu handballen, tennissen of bomen beklimmen was; Tessa kreeg er geen genoeg van. Op deze momenten voelde ik mezelf zo ongeremd vrij dat de tijd zogezegd “even stilstond”. Maar helaas komt na zonneschijn af en toe ook regen: ik kreeg een schouderblessure en werd gedwongen om te stoppen met handbal. Mijn doel: ik ging op zoek naar een nieuwe passie waarbij ik keek naar wat ik wél nog zou kunnen.

Kennismaking yoga
In 2010 stapte ik voor het eerst een (easyflow/poweryoga) yogales in. In de eerste paar minuten ervaarde ik direct de vrijheid en elegantie in mijn bewegingen terug. Het volledig benutten van elke spier en cel door middel van de houdingen, voelde voor mijn lichaam en geest als een verademing. De combinatie tussen kracht, flexibiliteit en ontspanning was waarvan ik op dat moment merkte waar ik naar zocht. Met een grote glimlach stapte ik na de les de zaal uit en mijn yogapad was begonnen!

Stilstaan om vooruit te komen
In 2015 kreeg ik een complicatie aan mijn knie en onderging een complexe operatie. Een lange herstelperiode thuis volgde, waarbij ik opnieuw moest leren lopen. Na het herstel probeerde ik keer op keer opnieuw om yoga te beoefenen, maar de pijn bleef. Er was nog altijd iets niet in orde in mijn knie. Na lang wachten onderging ik in 2019 weer een tweede operatie. Ik probeerde uiteindelijk weer een poging te wagen om yoga te beoefenen. Wat bleek: ik kon weer een zonnegroet beoefenen zonder pijn! Het duurde vervolgens niet lang voordat ik elke dag weer op mijn mat stond en ik de groei in mijn practice voelde toenemen, maar ook als persoon zijnde.

Yogaplace
Mijn nieuwe doel werd al gauw duidelijk: ik wilde meer verdieping en Yogaplace kwam op een natuurlijke wijze op mijn pad. Ik voelde dat de droom om yogalerares te worden ook steeds meer vorm kreeg en ik besloot om de pre-teacher yoga opleiding en de intensieve (RYT200) Ashtanga based opleiding te volgen. Tijdens deze periode is er bij mij een groter bewustzijn gecreëerd op het gebied van yoga, meditatie en filosofie en hoe ik daarbij met mezelf in verbinding sta. Ik werd ondergedompeld in een spirituele, transformatieve en innerlijke reis waarbij elke cel in mijn lichaam puurheid uitstraalde.

Mijn persoonlijke betekenis van yoga
Yoga staat voor mij als een integratie van de spirituele en materiële wereld door middel van beweging en ademhaling. Het moment waarop de tijd even stilstaat en ruimte is voor vrijheid. Om de connectie met mezelf ervaren in het hier en nu. Om de beste versie van mezelf worden en voor mijn omgeving. Ik ben dan ook enorm dankbaar voor dit prachtige yogapad!

Mijn missie
Ik wil graag de universele liefde die ik voor yoga voel, delen met mijnmedemens. Hoe past yoga in jouw leven? Let’s find out. Je bent van harte welkom in mijn yogalessen!

Monique Voncken

Yogadocent (RYT 200)

Ik ben altijd op zoek naar de stilte tussen de geluiden, naar rust, naar eigen kracht en concentratie. Rust vind ik niet in bewegingloosheid, maar eerder in actie! In yoga vind ik die rust, door de volledige concentratie in de beweging, waardoor het denken verdwijnt. Zo kan ik volledig aanwezig zijn in het NU. In actie! Dat is ook mij motivatie geweest om de Power Yoga opleiding bij Tonnie Goes en de Ashtanga Teacher Training in Eindhoven te volgen.

Stilte brengt heling en inzicht
Behalve in yoga vind ik ook in meditatie mijn uitdaging. Hierin vind ik diepe rust, heling van lichaam en geest. De stilte van het mediteren brengt mij antwoorden op mijn zoektocht naar de zin van mijn bestaan. Meditatie brengt mij inzicht in het waarom van de dingen die gebeuren in mijn leven en leren mij ze te accepteren zoals ze gebeuren.

Samen genieten van rust en actie
Aan mijn studenten wil ik meegeven hoe meditatie inzichten kunnen ontstaan uit die volledige concentratie van yoga en de stilte. Dat plezier van de rust in je hoofd en de actie in je lijf, dat is zó fijn!

Ben van Haasen

Yogadocent (RYT 200)

Hallo, mijn naam is Ben van Haasen, ik heb 3 zonen en ben van nature sportief. In mijn jonge jaren heb ik veel geturnd en ben daarnaast tot op heden een bedreven sportklimmer. Aanvankelijk beoefende ik Yoga op een recreatief niveau naast mijn ander sporten en baan als zelfstandig ondernemer. Het voelt voor mij niet alsof ik Yoga ontdekte maar alsof Yoga mij ontdekte!

Toen ik me ooit naar Yogaplace begaf bleek de reguliere sessie geannuleerd vanwege een 3 daagse workshop met Philippa Asher, ik besloot om daaraan deel te nemen. Vanaf dat moment raakte ik geïnspireerd en was mijn behoefte aangewakkerd naar verdieping in Ashtanga Yoga. Na verschillende workshops heb ik besloten om de Yoga docenten opleiding te volgen.

Wat is Yoga? Is een moeilijke vraag vooral omdat het een heel persoonlijke vraag is. Wat belangrijk is, is dat het bij Yoga om jou draait. Zo heeft iedereen zijn eigen behoeftes en spirituele pad. De een wilt hard werken, de ander wilt verzachten en verdiepen, weer een ander zoekt vooral het onthaasten en de kalmte en ga zo maar door. Dat het voor iedereen uniek is en zonder oordeel, maakt Yoga waardevol, het kan je helpen om naast alle fysieke voordelen een evenwichtig bestaan te leiden. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in de Yogales en je meer over mijn ervaringen te vertellen en je te begeleiden op jouw pad!

team-maureen-smeets

maureen smeets

Yogadocent (RYT 200)

Yoga heeft voor mij een diepe verbinding gebracht tussen lichaam en geest. Yogaplace is een plek waar ik kennis heb mogen maken met yoga op de authentieke wijze. Na het afronden van de Ashtanga yoga opleiding voelde ik dat ik naast het zijn van student, enorme energie krijg van het lesgeven!

Maak kennis met ons aanbod

en probeer yoga nu geheel vrijblijvend!