Yoga pre-teacher training

Wat leuk dat je interesse hebt in de Yogaplace Pre-Teacher Training. In deze training maak je kennis met de basis die belangrijk is voor iedere yogi. Denk je er aan om een 200-uurs Yoga Docentenopleiding te volgen, wil je je practice verdiepen of wil je als yogadocent opnieuw verbinden en opfrissen? Dan is deze 4-daagse training echt wat voor jou.

yoga docentenopleiding voortraject

Deze training is een voortraject van de Ashtanga based Yoga Docentenopleiding bij Yogaplace. Je maakt o.a. kennis met de inhoud van de 200-uurs opleiding, de docenten, de lesgeefmethodologie en je verdiept de techniek van je eigen practice en kennis van
yoga enorm. Ook als je besluit niet de volledige docentenopleiding te gaan volgen is dit voortraject zeer waardevol om een gedegen basis van de yoga levensstijl op te doen.

details

Locatie
Yogaplace Sittard

Duur
Eén maand verdeeld over vier trainingsdagen (totaal 25 uur)

Kosten
€ 295,- (incl. BTW)

Startdata
Juni 2023
Bekijk agenda opleidingen

meer weten?

Benieuwd of de Pre-Teacher Training iets voor jou is? Vul je gegevens in om de brochure vrijblijvend te ontvangen en lees meer!

Yoga opleidingen

onderdelen

Tijdens de Pre-Teacher Training proef je van het docentschap doordat  onderstaande onderdelen kort worden aangestipt:

  • Basisprincipes van yoga
  • Yoga filosofie volgens de Yoga Sutra’s
  • Integratie hiervan in persoonlijke practice
  • Yoga asana techniek
  • Pranayama
  • Kriya’s (reinigingsoefeningen)
  • Meditatie
  • Chanten (reciteren van mantras)
  • Lesgeefmethodologie
  • Praktijk ervaring

REVIEW

Voormalig studente Lisa: “Eind 2020 kwam Ashtanga yoga op mijn pad. Ik besloot van de één op de andere dag om de Pre-Teacher Training te gaan doen en heb deze uiteindelijk opgevolgd met de 200- uurs opleiding. Het voelde direct als thuiskomen. Wat begon als een fysieke uitdaging, werd een prachtige reis naar binnen. Ik heb ervaren dat yoga veel meer is dan een fysieke practice, voor mij is het een levensstijl. Door middel van yoga heb ik het deurtje naar mijn hart weer kunnen openen. Het heeft me geholpen om uit mijn hoofd te komen en weer in contact te staan met mijn lichaam en gevoel. Durven loslaten en vertrouwen. Ik heb mijn innerlijke kracht en licht ontdekt en leef van binnenuit.”
yoga-cursus

Certificering

Deze training is goed voor 25 Yogaplace Academy
opleidingsuren. Na afronding van de opleiding
ontvang je een officieel certificaat Yogaplace Pre-
Teacher Training 25 uur (YP25).

Onze teachers

Onze ervaren en gepassioneerde opleidingsdocenten

persoonlijk contact?

Wil je meer weten, heb je vragen of twijfel je of deze training bij jou past? Ons Academy team gaat graag met je in gesprek! Vul het formulier in, dan nemen we gauw contact met je op.