Yoga pre-teacher training

Wat leuk dat je interesse hebt in de Yogaplace Pre-Teacher Training. In deze training maak je kennis met de basis die belangrijk is voor iedere yogi. Denk je er aan om een 200-uurs Yoga Docentenopleiding te volgen, wil je je practice verdiepen of wil je als yogadocent opnieuw verbinden en opfrissen? Dan is deze training in vier middagen echt iets voor jou.

yoga docentenopleiding voortraject

Deze training vormt de eerste stap op het pad van transformatie en groei, en kan vrijblijvend als voortraject gevolgd worden, vooraf aan de Ashtanga based Yoga Docentenopleiding bij Yogaplace. Je maakt kort kennis met de programma-onderdelen van de 200-uurs docentenopleiding, de docenten en de lesmethodologie. 

Deze training is meer dan alleen het verwerven van vaardigheden; het is een kans om de eerste stappen te zetten en in jezelf te duiken en je eigen yogapractice naar een nieuw niveau te tillen. Je zult technieken ontdekken om lichaam, geest en ademhaling in harmonie te brengen, waardoor je niet alleen fysiek sterker wordt, maar ook emotioneel en mentaal veerkrachtiger.

Of je nu droomt van het geven van je eigen yogales of simpelweg verlangt naar een dieper begrip van de yoga levensstijl, deze Pre-teacher training is in beide gevallen zeer waardevol. Je investeert niet alleen in kennis maar ook in jezelf, je bewustzijn en je welzijn.

details

Locatie
Yogaplace Sittard

Duur
Eén maand verdeeld over vier trainingsmiddagen (totaal 25 uur)

Kosten
€ 300,- (incl. BTW)

Startdatum
10 november 2024
Bekijk agenda opleidingen

meer weten?

Benieuwd of de Pre-Teacher Training iets voor jou is? Vul je gegevens in om de brochure vrijblijvend te ontvangen en lees meer!

onderdelen

Tijdens de Pre-Teacher Training proef je van het docentschap doordat onderstaande onderdelen kort worden aangestipt:

 • Basisprincipes van yoga
 • Yoga filosofie volgens de Yoga Sutra’s
 • Integratie hiervan in persoonlijke yogapractice
 • Basis van Yoga asana techniek 
 • Pranayama (ademtechnieken)
 • Kriya’s (reinigingsoefeningen) 
 • Meditatieleer
 • Chanten (reciteren van mantras)
 • Lesmethodologie kennismaking
 • Praktijk ervaring 
 • Zelf reflectie en inzicht in persoonlijke ontwikkeling
Yoga opleidingen
yoga-cursus

Certificering

Deze training is goed voor 25 Yogaplace Academy
opleidingsuren. Na afronding van de opleiding
ontvang je een officieel certificaat Yogaplace Pre-
Teacher Training 25 uur (YP25).

Agenda

Opleidingen

Reviews

Mijn feedback op de Pre-Teacher yoga opleiding: het was echt geweldig! Het heeft me heel erg geholpen om een keuze te maken voor vervolgopleiding. Ook heeft het me mijn yoga disciplines weer ‘aangezet’ hele fijne yoga docenten, ik voelde me meteen thuis.
Ook fijne groep, niet te massaal. Ook heel veel geleerd, fijne syllabus waar je nog steeds in kunt terug kijken. Kortom een super opleiding voor als je nog twijfelt of je yogadocenten opleiding aan kunt. Ook locatie is erg sfeervol en mooi.

Sophie Janssen

Student | Pre-Teacher opleiding 2022

De pre-teacher training gaf mij een goed beeld van wat de opleiding inhoudt. Je leert alle docenten kennen; ze zijn allen authentiek en dragen de visie en kwaliteit van Yogaplace uit.
Voor mezelf  heeft het een proces in gang gezet dat geleid heeft tot het aanmelden voor de volledige opleiding! Tijdens de pre-teacher heb je ook gelijk een voorsprong omdat je de docenten en de lesstof al kent. De sfeer in het groepje voelde meteen heel veilig, verbindend en open aan en we hebben nog steeds contact met elkaar!
Ik ben heel dankbaar dat ik de kans heb gehad om tijdens de pre-teacher training te ervaren hoe de opleiding is, anders had ik de beslissing om de uitdaging aan te gaan zeker niet zo makkelijk kunnen nemen.

Liesbeth knaepen

Student | Pre-Teacher opleiding 2022

Met de pre-teacher training heb ik in een paar dagen tijd veel geleerd. Praktijk in combinatie met theorie geeft je een voorproefje op de opleiding en zo kun je goed ervaren wat dit met doet op lichamelijk, mentaal en spiritueel niveau. 
In deze paar dagen tijd werden al diepere lagen in mijzelf aangewakkerd en voelde ik dat ik hier verder mee aan de slag moest gaan. Door deze ervaring heb ik de keuze gemaakt om de docenten opleiding te gaan volgen.

peggy hanssen

Student | Pre-Teacher opleiding 2022

Onze teachers

Onze ervaren en gepassioneerde opleidingsdocenten