Retreats

De Yoga levensstijl is een waardevolle en effectieve manier voor een kalmere en meer vreugdevolle geest, het reguleren van stress en om je fitter te voelen. Dit samen met een fijne groep mensen die je ondersteunen in persoonlijke en spirituele groei, op een bijzondere en inspirerende yoga retreats locatie in Nederland of in het buitenland.

YOGAplace RETREATS LIMBURG

Een Yogaplace retreat (retraite) biedt jou een unieke ervaring waarbij je je terugtrekt uit de drukte van het dagelijks leven en je volledig richt op zelfreflectie, ontspanning en persoonlijke groei. Tijdens onze ruime aanbod aan retreats kun je je onderdompelen in verschillende activiteiten, zoals yoga, meditatie en mindfulness. We proberen ten alle tijden een rustige en inspirerende omgeving te creëren waarin je kunt ontsnappen aan stress en balans kunt (terug)vinden. Of je nu op zoek bent naar innerlijke rust, spirituele verdieping of gewoon een moment voor jezelf, een retreat kan een transformerende ervaring zijn die je welzijn en levensperspectief verbetert.

Yogaplace organiseert door het gehele jaar retreats, met verschillende thema’s, locaties en aanbod. Onze meest populaire retreats zijn hieronder uitgelegd en in de agenda kun je direct zien waar je kunt boeken! 

Yoga retreat in het limburgse heuvelland

Een fantastisch team van ervaren docenten die het beste in ieder naar boven brengen, staat voor je klaar op de sfeervolle locatie Leonardushoeve in Belfeld, Noord-Limburg. Tijdens het retreat krijg je dagelijks yoga, meditatie, pranayama en meer, maar is er ook voldoende ruimte voor ontspanning en rust. Neem tijd voor jezelf met een goed boek of maak een wandeling in het prachtige Limburgse heuvellandschap.

SISTERHOOD & SELF LOVE

Joanna-Maria & Manon nemen je mee op een reis vol zelfliefde, transformatie, verbinding, diepgang en sisterhood. Op een prachtige locatie, een klooster in Noord-Limburg maak je een start met het leven van jouw ware leven, vanuit zelfliefde en dankbaarheid. Met begeleiding door de ervaren sisters Sadhya & Manon en een programma vol yoga, meditatie, adem, ecstatic dance, sharing en meer ga je na dit all-inclusive retreat vol kracht naar huis.

ONE DAY RETREATS IN ONZE YOGA STUDIO​

Heb je behoefte aan een dag helemaal voor jezelf en in te checken hoe het echt met je gaat? Ben je toe aan hernieuwde energie? Dit twee jaarlijkse bijzondere ‘One day Retreat’ met workshops over self-care, meditatie, ademtechnieken en yoga healing practices is een cadeautje voor jezelf.

Reviews

Naast de fijne plek en het heerlijke vegetarische eten was het vooral ook door de fijne Ashtanga based classes van Manon. Enorm inspirerend om geleid te worden vanuit een soort kalmte en kracht tegelijk. Met uitdaging maar ook zachtheid. Daarnaast ben ik erg geïnspireerd door Manon in hoe zij lesgeeft aan een enorm gevarieerde groep mensen (w.b. ervaring met yoga), met creativiteit en voor ieder wat wils. Bedankt voor deze verwarmende dagen!

Renee

Zeeland Yoga Retreat 2021

Wat een kadootje was dit, het Winter Vibes Retreat van Yogaplace. Een warm welkom door Anouk en Manon, de waanzinnige locatie Hof de Brulle. Een prachtige groep van 12 verschillende dames, wat hebben we gelachen! Yoga, meditatie, ademwerk, verdieping, stiltewandeling, vegan eten, Ayurvedische leefstijlgewoontes, lezen, fijne gesprekken met een lach en een traan, ecstatic dance, filmavond en nog veel meer. Het waren 6 fantastisch bijzondere dagen met de zondag als absoluut hoogtepunt.

Britt

Winter Vibes Retreat 2022

Agenda

Retreats

Vragen?

Neem contact met ons op

Yogaplace staat voor persoonlijk contact en optimale bereikbaarheid, telefonisch via 046 – 452 84 46 en per mail op de vermelde tijden onder contact. Maak gerust een afspraak voor een ontmoeting en een kopje thee in een van de yoga studio’s en ontvang persoonlijk advies over ons gevarieerd aanbod.

Verdiep je verder

De volgende stap in jouw transformatie

SEEK
onlineplatform

Workshops
& Cursussen


Opleidingen


Retreats

Coaching
& Trajecten

Yogaplace kent geen grenzen

Ons aanbod is ook online te vinden