locatie gebruik

Op onze locatie in de Teekenschool in Sittard is het mogelijk om gebruik te maken van onze inspirerende ruimtes. Ben je op zoek naar een plek om een workshop of training te geven? Of een plek die geschikt is voor één-op-één sessies zoals bhandelingen, therapie of coaching? Dan is onze unieke locatie echt iets voor jou!

Yogaplace in Teekenschool Sittard

Een unieke locatie

Yogaplace Sittard is gelegen in de Teekenschool, een bekend monumentaal pand met veel uitstraling en historie. Dankzij de centrale ligging is de locatie goed bereikbaar: op loopafstand van het station en de binnenstad, een bushalte voor de deur en parkeergelegenheid achter het pand.

Adres: Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL Sittard
Parkeren: achter het pand ligt een betaalde parkeerplaats (Mgr. Claessenstraat). Vanuit de parkeerplaats is Yogaplace makkelijk te bereiken door een voetpad tussen de gebouwen door.

Ruime en lichte bovenetage

De sfeervolle en hoge bovenetage waar Yogaplace is gevestigd heeft veel licht, ruimte en een krachtige luchtverversingsinstallatie. Hier bevinden zich een ruime zaal (ca. 15 bij 9 meter), een privéruimte, loungeruimte met bar, twee toiletten en een keuken met koelkast, vaatwasser en koffiecups apparaat en waterkoker. Graag stemmen we met jou af wat je nodig hebt wanneer je gebruik maakt van onze locatie.

Ruimte verhuur Sittard
Shala Yogaplace Sittard

Multifunctionele ruimte

Op onze locatie zijn er veel mogelijkheden. Zo is de ruime zaal niet alleen als yogazaal te gebruiken, maar ook voor teambuilding sessies, workshops, trainingen of vergaderingen in een inspirerende omgeving. Er kan gebruikt worden gemaakt van luxe stoelen, zachte comfortabele vloerstoelen, alle materialen (van kussens tot matten). Tevens heeft de grote ruimte een compleet Sonos geluidssysteem en is het mogelijk om catering in te huren. Ook is er een goede WiFi verbinding aanwezig.

Een-op-een ruimte

De privéruimte is sfeervol ingericht en laat je meteen op je gemak voelen. De ruimte kan op verschillende manieren naar eigen smaak sfeervol worden ingericht voor privé coaching of yoga setting. Tevens is er een luxe behandeltafel aanwezig voor gebruik. Dit maakt deze kamer geschikt voor therapie, coaching of bijvoorbeeld massage of energie healing sessies.

yoga-cursus

Jouw plek als therapeut in onze community

Yogaplace breidt haar community dagelijks uit en biedt ieder een compleet aanbod, als aanvulling op een bewuste en gezonde leefstijl, middels verschillende coaching opties, behandelingen en therapieën. Ben jij een zelfstandige en wil je graag jouw behandelingen of coaching uitdragen aan deze passende community onder je eigen naam? Ben je op zoek naar een fijne behandelruimte waarbij je gebruik maakt van alle overige faciliteiten? Heb jij een dagdeel of een dag in de week ruimte om op ozne locatie aanwezig te zijn? Reik dan uit zodat wij onze community kunnen laten kennismaken met jou!

Denk aan:

Reiki behandeling, energy healing sessies, ontspanningsmassages, voetmassage, thai yoga massage, ayurveda, yogatherapie, ademsessies etc.

Sfeerimpressie

Neem contact op!

Heb je interesse, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je gewoon eens langskomen om een kijkje te nemen? Neem dan contact op via info@yogaplace.nl.