locatieverhuur

Op onze locatie in de Teekenschool in Sittard is het mogelijk om verschillende ruimtes te huren. Ben je op zoek naar een inspirerende ruimte om een workshop of training te geven? Of een plek die geschikt is voor een-op-een sessies? Dan is onze unieke locatie echt iets voor jou!

Yogaplace in Teekenschool Sittard

Een unieke locatie

Yogaplace Sittard is gelegen in de Teekenschool, een bekend monumentaal pand met veel uitstraling en historie. Dankzij de centrale ligging is de locatie goed bereikbaar: op loopafstand van het station en de binnenstad, een bushalte voor de deur en parkeergelegenheid achter het pand.

Adres: Rijksweg Zuid 43a, 6131 AL Sittard
Parkeren: achter het pand ligt een betaalde parkeerplaats (Mgr. Claessenstraat). Vanuit de parkeerplaats is Yogaplace makkelijk te bereiken door een voetpad tussen de gebouwen door.

Ruime en lichte bovenetage

De sfeervolle en hoge bovenetage waar Yogaplace is gevestigd heeft veel licht, ruimte en een krachtige luchtverversingsinstallatie. Hier bevinden zich een ruime zaal (ca. 15 bij 9 meter), een privรฉruimte, loungeruimte met bar, een kleine keuken en twee toiletten. Graag stemmen we met jou af wat je nodig hebt wanneer je onze locatie huurt.

Ruimte verhuur Sittard
Zaal ruimte verhuur Sittard

Multifunctionele ruimte

Op onze locatie zijn er veel mogelijkheden. Zo is de ruime zaal niet alleen als yogazaal te gebruiken, maar ook voor teambuilding sessies, workshops, trainingen of vergaderingen in een inspirerende omgeving. Zo kunnen er stoelen worden geplaatst, kan er gebruik worden gemaakt van het Sonos geluidssysteem en is het mogelijk om catering in te huren. Ook is er een goede WiFi verbinding aanwezig.

Neem contact op!

Heb je interesse, ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je gewoon eens langskomen om een kijkje te nemen? Neem dan contact op via info@yogaplace.nl.