Yogastudio Sittard

De yogastudio van Limburg
in Sittard

De yogastudio in Sittard is onze hoofdlocatie. Op deze warme en inspirerende locatie in het monumentaal pand “de Teekenschool” ervaar je de authentieke sfeer van yoga en vind je alle traningsfaciliteiten die nodig zijn. 

In onze yogastudio Sittard en online bieden we yoga in Sittard een plek om jouw zelfontwikkelingsreis te starten of te verdiepen. Hier vind je yogalessen, workshops, cursussen, trainingen, retreats en bedrijfsyoga en tijdens de zomerperiode bieden we ook lessen aan op unieke buitenlocaties.

 

Video afspelen

Shala

Shala is een term uit het Sanskriet, direct vertaald als ‘huis’, ‘verblijf’ of ’thuis’. De shala is het stralende middelpunt van onze yogastudio Sittard. Dit is de plek waar onze community in rust samenkomt en waar asana en pranayama, de derde en vierde stap uit het achtvoudige pad van yoga, worden beoefend. De plek waar studenten dagelijks practicen, waar levenswijsheid wordt gedeeld en waar yogi’s opgeleid worden tot yogadocent om deze wijsheden weer door te geven.

De online shala biedt uitkomst wanneer je wilt practicen in onze online lessen, een online cursus wil volgen of verdieping zoekt in een van onze online evenementen.

Lounge

De lounge is de warme plek bij yogastudio Sittard waar studenten na hun practice samenkomen. Er worden onder het genot van een kop kruidenthee verhalen uitgewisseld, adviezen gedeeld en er wordt begeleiding geboden op persoonlijk niveau. Ook maakt de fijne sfeer in de lounge het de ideale ruimte om tijdens een retreat, workshop of cursus de dag te beginnen, op elkaars energie af te stemmen en een mooie basis te leggen voor een bijzondere ervaring als (eerste) stap in jouw persoonlijke transformatiereis.

Loungebalie

De loungebalie wordt voornamelijk gebruikt voor het verkopen van producten uit de yogaplace-shop. 

Tijdens events wordt de balie gebruikt als bar en worden hier gezonde snacks en drankjes geserveerd.

Frontdesk

Bij binnenkomst kom je allereerst bij de frondesk terecht. Dit is de plek waar we jou ontvangen! Kom je voor een proefles? Dan wacht de host jou hier op, noteert je gegevens en de geboekte proefles, maakt je weg wijs in het gebouw en staat klaar voor eventuele vragen. 

Bij workshops, cursussen, opleidingsdagen, internationale workshops of masterclasses vindt hier bij de frontdesk de aanmelding plaatst. Geef je gegevens door en meld je aan voor het gewenste event. 

Heb je vragen maar zie je niemand bij de frontdesk? Loop dan gerust even naar de lounge, op kantoor-tijden is er altijd iemand op kantoor aanwezig. 

Maak kennis met ons aanbod

en probeer yoga nu geheel vrijblijvend!