Yoga opleidingsmodules

Uitgeleerd ben je nooit. De Yogaplace opleidingsmodules zijn ter specialisatie of verdieping van jouw expertise en zorgen dat jij wordt geïnspireerd tot het groeien naar een next level van ontwikkeling op persoonlijk en professioneel niveau.

voor wie?

De opleidingsmodules van Yogaplace Academy zijn zeer geschikt voor ademtherapeuten, yogadocenten, sociale welzijnswerkers, lichaamswerkers, therapeuten, paramedici, sport-/beweegagogen, massagetherapeuten etc. Je hoeft geen langdurige lesgeef-ervaring te hebben om deel te nemen aan één van de opleidingsmodules, wel is het een pré als je enige ervaring hebt of eerder een 200 uur Yoga docentenopleiding hebt gevolgd.

opleidingsmodules

Elke opleidingsmodule wordt gedurende één maand in aantal dagen en dagdelen aangeboden. Tijdens de modules leer je hoe je deze onderwerpen doceert aan een groep, kan integreren in je lessen of in een individuele therapie/coaching setting kan aanbieden. De studiedagen worden gegeven op de locatie in Sittard. Vanaf september 2023 en in 2024 staan de volgende opleidingsmodules gepland:

  • Kriya & Pranayama (reinigingspractices & ademwerk docent) Docententraining YP50
  • Yoga Nidra Docententraining YP50
  • Seniorenyoga Docententraining YP50
  • Yin yoga Docententraining YP50
  • Yogacoaching 1:1 module  YP50
 

Locatie
Yogaplace Sittard

Duur
Per opleidingsmodule 35-50 uur

Startdata & prijzen
Bekijk agenda opleidingen

brochure opleidingsmodules

Meer lezen over de inhoud, prijzen etc. van de opleidingsmodules? Vul je gegevens in om de brochure vrijblijvend te ontvangen en lees meer!

Certificering

Na het succesvol afronden van deze opleidingsmodule ontvang je een Yogaplace Academy (YACEP) certificaat, indien je het totaal aantal uren in aanwezigheid hebt volbracht en voldoet aan de gestelde eisen van de opleiding.

yoga-cursus

Reviews

Heb de Yoga Nidra intensive opleiding gedaan in Juli van dit jaar, wat was dit mooi en wat een bijzondere groep mensen. Ik begon aan deze opleiding omdat ik een zekere weerstand had naar de Nidra en wilde weten waar deze weerstand vandaan kwam. Was het onwetendheid of was het echt niets voor mij? Het was dus onwetendheid, ben heel dankbaar dat ik met deze opleiding een wijsheid heb gekregen die zo waardevol is. Ook dankbaar voor de diepgang en deskundigheid die ik heb ervaren. En dan nog de warmte en veiligheid, het was bijna tastbaar. Dankjewel allemaal. Namasté Rob

Rob

Student | Opleidingsmodule Yoga Nidra Intensive 2023

De Yoga Nidra Intensive module is een verdiepende opleiding waarin je een groter begrip en bewustzijn verkrijgt over de helende werking van deze diepgaande practice. Bij het bekijken, bestuderen en uitdiepen van elke Yoga Nidra laag, wordt je tegelijkertijd door Manon telkens meegenomen op een persoonlijke reis. Je ondervindt dan zelf wat het met jou doet. Deze ervaringen vormen een basis voor het eigen maken van het schrijven van scripts. 

Ik heb de Yoga Nidra opleidingsmodule als bijzonder mooi ervaren, verzachtend, verhelderend en openend. In vijf dagen tijd kun je zo veel leren, diepgaand verbinden met mensen die je nog maar kort kent en wat tegelijkertijd ook zo veel langer voelt. Het enige dat je hoeft te doen is de stap durven nemen en je openstellen. Als je zoekt naar heling zonder dat je intensieve yogahoudingen hoeft te doen, is het Yoga Nidra waarnaar je verlangt – zelfs als het niet je doel is om er les in te gaan geven.

Claire elissen

Student | Opleidingsmodule Yoga Nidra Intensive 2023

Agenda

Opleidingen

Onze teachers

Onze ervaren en gepassioneerde opleidingsdocenten