Yoga opleidingsmodules

Uitgeleerd ben je nooit. De Yogaplace opleidingsmodules zijn ter specialisatie of verdieping van jouw expertise en zorgen dat jij wordt geïnspireerd tot groei en ontwikkeling op persoonlijk en professioneel niveau.

voor wie?

De opleidingsmodules van Yogaplace Academy zijn zeer geschikt voor ademtherapeuten, yogadocenten, sociale welzijnswerkers, lichaamswerkers, therapeuten, paramedici, sport-/beweegagogen, massagetherapeuten etc. Als yogadocent hoef je geen langdurige lesgeef ervaring te hebben om deel te nemen aan een van de opleidingsmodules, wel is het een pre als je enige ervaring hebt.

opleidingsmodules

In 2023 staan de volgende opleidingsmodules op de planning:

  • Kriya & Pranayama
  • Yoga Nidra
  • Seniorenyoga
  • Yin yoga
  • Multi style yoga
  • Zwangerschapsyoga

meer weten?

Meer lezen over de verschillende Yogaplace opleidingsmodules? Vul je gegevens in om de brochure vrijblijvend te ontvangen en lees meer!

details

Locatie
Yogaplace Sittard

Duur
Per opleidingsmodule 50 uur

Brochure
Download hierboven

Startdata & prijzen
Bekijk agenda opleidingen

yoga-cursus

Certificering

Na het succesvol afronden van deze opleidingsmodule ontvang je een Yogaplace Academy (YACEP) certificaat, indien je het totaal aantal uren in aanwezigheid hebt volbracht en voldoet aan de gestelde eisen van deze opleiding.

Agenda

Opleidingen

Onze teachers

Onze ervaren en gepassioneerde opleidingsdocenten

persoonlijk contact?

Wil je meer weten, heb je vragen of twijfel je of deze training bij jou past? Ons Academy team gaat graag met je in gesprek! Vul het formulier in, dan nemen we gauw contact met je op.