inschrijfprocedure

zie je pad en kies voor jezelf

Volg deze stappen

Wat ontzettend leuk dat je je wil aanmelden voor de opleiding! Hieronder vind je de stappen van de inschrijfprocedure die jij mag doorlopen om jouw aanmelding officieel te maken. 

 
Nadat je aan bovenstaande hebt voldaan, word je uitgenodigd voor een persoonlijk intakegesprek met één van de hoofddocenten. Binnen vijf dagen na het gesprek ontvang je per mail definitief bericht over je toelating.

Voorwaarden

  • Inschrijvingen worden geregistreerd op volgorde van binnenkomst wanneer aan bovenstaande punten volledig zijn voldaan.
  • Na definitieve toelating dient per ommegaande en uiterlijk binnen 14 dagen het volledige opleidingsbedrag voldaan te zijn, tenzij we overeen zijn gekomen dat in termijnen betaald wordt.
  • Na betaling van de aanbetaling en het openstaande bedrag begint officieel jouw yogareis met alle bijbehorende vervolgstappen. Na definitieve toelating ontvang je meer praktische informatie als voorbereiding op de opleiding.
  • Wil je in aanmerking komen voor de studiebeurs geldt na je de definitieve toelatingsbevestiging hebt ontvangen een betaling van 50% van het opleidingsbedrag.
  • Word je niet toegelaten? Dan volgt restitutie van de aanbetaling.
  • Aanmelden zonder verplichting. Na het persoonlijke intake gesprek kun je altijd nog zonder verplichting je aanmelding annuleren.
  • Voor de actuele annuleringsvoorwaarden verwijzen we je graag naar onze algemene voorwaarden.

Reviews

De opleiding heeft mij veel gebracht. Het heeft me geleerd stil te staan bij mezelf, te voelen en te ervaren. De begeleiding en de mentorgesprekken vond ik heel fijn en heeft me veel gebracht. Ik leef meer in het nu en ik weet nu hoe ik de rust bij mezelf kan vinden. De yoga en de leefstijl is een vast onderdeel van mijn leven geworden. Voor mij was deze opleiding een absolute meerwaarde en ik ben heel dankbaar dat ik deze mooie reis heb mogen maken.

Esther Langers

Student | docentenopleiding 2023

Ik kan oprecht zeggen dat mijn leven veranderd is dankzij deze opleiding, jullie hebben mij een houvast gegeven waar ik altijd naar terug kan grijpen.
Ashtanga is nu een onderdeel van wie ik ben, daarvoor kan ik jullie niet genoeg bedanken. De persoonlijke ontwikkeling die ik heb doorgemaakt is echt niet met woorden te beschrijven en is onbetaalbaar.

Cindy
Schrooten

Student | docentenopleiding 2021

Waar het leven door raast en in een ademteug aan me voorbij kan gaan, zorgde de docentenopleiding bij Yogaplace ervoor dat er een moment van stilte was. Op deze manier kan je je lichaam en jezelf nog beter leren kennen. Daarom vind ik de docentenopleiding bij Yogaplace ook krachtig en mooi. Naast dat het je verdieping brengt binnen de yogafilosofie en de asana’s is er ook ruimte voor persoonlijke verdieping. Daarbij staat er altijd een mentor voor je klaar die samen dit pad met je bewandelt. Ik kijk met veel dankbaarheid terug op dit mooie proces.

Chantal Goertz

Student | docentenopleiding 2023