Yogastudio

De yogastudio van Limburg

In onze yogastudio’s in Sittard, Urmond, Valkenburg en vanuit onze live-stream online studio, bieden we jou een plek om jouw zelfontwikkelingsreis te starten of verder te verdiepen. Hier vind je dagelijkse yogalessen, inspirerende workshops, cursussen, korte verdiepingstrainingen, docentenopleidingen, studio retreats en bedrijfsyoga programma’s. Tijdens de warmere periodes bieden we ook buitenyoga lessen en workshops aan op unieke buitenlocaties.

Heb jij interesse in yoga? Bij Yogaplace is voor iedere behoefte en ieder niveau te vinden wat bij je past. Ervaar de persoonlijke, warme en professionele sfeer en kom gerust langs voor een kopje thee!

Shala

Shala is een term uit het Sanskriet, direct vertaald als ’thuis’. De shala in Sittard is het stralende middelpunt van onze yogastudio in Limburg. Dit is dé plek waar onze community in rust samenkomt en waar alle acht te onderdelen van het achtvoudige pad van yoga worden beoefend. De plek waar studenten dagelijks yoga beoefenen, ademtechnieken ervaren, meditatie ondergaan, en waar levensfilosofie en wijsheid wordt gedeeld. Een bijzondere plek waar yogi’s opgeleid worden tot yogadocent om deze wijsheden op authentieke wijze weer door te geven.

De online live stream shala met een dagelijks uitgebreid aanbod biedt uitkomst wanneer je lessen of workshops wilt volgen vanuit je fijne thuisomgeving. Ook zijn er opties wanneer je een online cursus wilt volgen voor kennismaking of verdieping.

Lounge

De lounge in Sittard is de plek waar studenten na hun practice samenkomen. Er worden onder het genot van een kop kruidenthee verhalen uitgewisseld, adviezen gedeeld en er wordt begeleiding geboden op persoonlijk niveau. Er is altijd ruimte om jou persoonlijke vragen te stellen over hoe je verder te ontwikkelen op jouw pad. Ook maakt de warme sfeer in de lounge het de ideale ruimte om tijdens een retreat, workshop of cursus de dag te beginnen, te lunchen, op elkaars energie af te stemmen en een mooie basis te leggen voor een bijzondere ervaring in jouw persoonlijke transformatiereis.

Frontdesk & Loungebalie

De frontdesk in de gang en de balie in de lounge in Sittard is de plek waar we jou ontvangen en voor je klaarstaan om je te helpen met praktische vragen.
Ook online is onze helpdesk terug te vinden; op onze website vind je namelijk antwoord op vragen over ons lesaanbod, jouw abonnement en meer onder het kopje FAQ of in de zoekbalk. Staat het antwoord er toch niet tussen? Dan staat ons team natuurlijk voor je klaar via WhatsApp, telefoon en mail.

Maak kennis met ons aanbod

en probeer yoga nu geheel vrijblijvend!