life coaching

Life coaching is voor jou als je in een bepaalde levensfase het gevoel hebt niet goed weet welke keuzes te maken. Je weet niet of je een bepaalde richting vanuit je hoofd of hart komt en wat hiermee te doen. Je loopt tegen dezelfde patronen aan, loopt vast, saboteert jezelf, voelt je niet tevreden en daardoor misschien ook wel ongelukkig. Je piekert, slaap slecht, ervaart diepe moeheid en zou heel graag keuzes voor jezelf willen maken, maar weet niet hoe je dit moet aanpakken en waar te beginnen.

Manon simonis

Met meer dan 20 jaar ervaring als yoga-, adem,- meditatie en holistisch therapeut / trainer met als specialisatie de psychologie van yoga op het vlak van persoonlijke bewustzijnsgroei, help ik jou vanuit mijn hart en vanuit mijn toegewijde levenstrainingen. Ik ondersteun dit met een brede kennis van de oude yoga levenswijzen en filosofie, adem- en meditatie en bewustwordingstechnieken en yoga tools. Naast een gedegen kennis van de bijbehorende lichaamsgerichte therapieën die concreet en toepasbaar zijn in het dagelijkse leven.

manon

Het fysieke lichaam is de ingang naar de dieperliggende mentale, emotionele en energetische disbalans en werken samen naar een herstel van balans. Middels zelfregulering die geactiveerd wordt, ontstaat ruimte voor inzichten en die leiden tot keuzes die passend zijn bij de levensfase. Er wordt een stevige basis gelegd om op structurele basis hernieuwde verrijkende patronen eigen te maken die ondersteunend zijn in jouw levensgeluk. Ik ondersteun passend in het proces en om zo te komen tot leven in jouw waarheid.

leven in waarheid traject

Hoe zou het zijn als je jouw leven in balans kunt leven? Tijdens een traject van 8 weken begeleid ik jou in het vinden van jouw levenspad voor meer rust, ruimte, kracht en levensgeluk te ervaren.

  • 8 weken intensieve begeleiding door Manon
  • Wekelijkse 1:1 coaching sessies (online of op locatie)
  • Dagelijkse meditaties, yoga-, ontspannings-, adem-, en bewustwordingsoefeningen
  • Twee intune sessies per week
  • Wekelijkse mailing met thema & thuisopdrachten

Benieuwd hoe ik jou kan helpen?