8 weken traject

Hoe zou het zijn als je jouw leven in balans kunt leven?

Het lijkt voor zoveel van ons onhaalbaar, maar wat nou als het jou wél lukt? Wat nou als jij alle rollen die je hebt te vervullen in balans weet te houden?

Dat je wél tevreden bent over hoe je leven loopt? Dat je klachten van slecht slapen en vermoeidheid verdwijnen? Dat je stopt met twijfelen en piekeren? Dat je je vervuld voelt en het eindelijk het gevoel hebt ertoe te doen? Dat het niet uitmaakt wat een ander van je vindt of denkt?

Hoe zou het zijn als je meer rust, meer energie en meer balans ervaart en jij vanuit verbinding tussen je hoofd en hart kunt leven?

manon

Daar help ik jou mee.

Al meer dan 20 jaar bewandel ik het yoga levenspad.
En in die jaren heb ik geleerd wat belangrijk is in het leven, helemaal als ondernemer, vrouw en moeder:

BALANS.

Als je balans vindt heb je rust en ruimte.
In je hoofd, in je lichaam en in je leven.
Je herkent je patronen en durft je intuïtie eindelijk te vertrouwen.

Je kunt kijken naar wat er wél is en leven vanuit een hartsverbinding met jezelf en anderen. Je leeft van je eigen kracht.

Met de yoga levensstijl tools creëer je deze balans.
Je vindt een passend levensritme.

In mijn 20 jaar als yogini heb ik te vaak gezien dat mensen blijven in een situatie die hen niet vervuld. Waarin ze ongelukkig zijn, zich veel te verantwoordelijk voelen, hun grenzen niet aangeven en hier uit willen maar nog niet de kracht hebben dit daadwerkelijk te doen.

De controle die ze over de situatie hebben voelt goed en vertrouwd, maar is ook wat hen tegenhoudt. En moeilijkheden worden niet aangegaan, maar beschermd door emoties.

Als je niet hebt geleerd te leven vanuit je hart en intuïtie, is het moeilijk oude patronen te doorbreken en vanuit vertrouwen te bewegen. En dat is het moment dat ik in beeld kom.

Hi, ik ben Manon en ik help je om je geluk te vinden, zodat jij je leven in waarheid kunt leven.

20 jaar geleden kwam ik aan aanraking met de yogalevensstijl. Na op jonge leeftijd roofbouw te hebben gepleegd op mijn lichaam, bracht dit pad mij thuis bij mezelf en nog dagelijks bewandel ik met veel compassie, dankbaarheid en zelfliefde in mijn kracht het pad van het leven. Als professioneel yogini, meditatie- en ademtherapeut help ik ieder die zich aangesproken voelt om zij of haar leven in balans te brengen, in hun kracht te komen en te leven naar hun eigen waarheid.

We hebben tegenwoording allemaal ontzettend veel rollen te vervullen. En dat overweldigt ons ook. We willen het liefst verandering brengen in de situatie, maar dat lukt vaak niet alleen.

Wanneer je vanuit verbinding tussen je lichaam, hoofd en hart gaat leven, leef je vanuit je authentieke zelf. Ik zet mijn 20 jaren kennis én ervaring in om jou te begeleiden naar jouw unieke leven dat jij zo graag wilt leven.

Ik laat je zien en ervaren wat er mogelijk is. Wat er gebeurt als je ervoor kiest om ook vanuit verbinding met jezelf te gaan leven.

manon-simonis

Mijn jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ik je optimaal kan begeleiden in het vinden van jouw levenspad.

Mijn vele reizen naar India, Thailand en in Europa naar de grondleggers om mezelf bij de bron te scholen om alle praktische en bewustzijnsverruimende kennis van yoga, meditatie en ademtechnieken eigne te maken, zet ik deze nu in om jou te laten zien wat er mogelijk is. Wat er gebeurt als je ervoor kiest om ook vanuit verbinding met je zelf en de wereld om je heen te gaan leven.

Als jij besluit in te stappen krijg jij een persoonlijk programma dat is volledig aansluit bij jouw behoeften.
In de 8 weken begeleid ik jou volledig en continue, zodat we ook echt verandering brengen en het gewenste leven voor je creëren. 

Je krijgt wekelijkse 1:1 coachingsessies van anderhalf uur (online of op locatie), waarbij je mijn persoonlijke aandacht krijgt en we samen jouw nieuwe pad bewandelen.

Elke dag ervaar jij jouw ontspannings-, bewustwordings-, meditatie-, adem en yoga-oefeningen, zodat je ervaringen en reacties van je lichaam, geest, gevoelens én emoties herkent, erkent en ze de ruimte krijgen om te reguleren, oplossen en transformeren.

Elke week ontvang je het thema van de week en waar je focus op ligt gedurende de dag met meditaties en opdrachten zodat je de kennis integreert in je dagelijkse leven.

We hebben twee wekelijkse telefonische intune sessies, waarmee je je focus voor de dagen bepaalt of reflecteert op de dagen die zijn geweest.

Maar wat levert je dat nou op?

Een shift in je leven op de allerdiepste lagen.
Je leert jezelf open en kwetsbaar opstellen en durft confrontaties aan te gaan, omdat je weet dat dit de weg naar structurele verandering is.

Afstemming op wat je van binnenuit voelt.
Je leert leven en voelen vanuit het moment. Je bent minder bezig met je reactieve geest en dat maakt de transformatie zo krachtig.

Een nieuw ritme in je dagelijks leven.
Door de thuisopdrachten en intune sessies ga jij een nieuwe balans creëren en voel je je niet langer vermoeid, rusteloos en overprikkeld.

 Kiezen voor jezelf en leven vanuit een hartsverbinding
Je ervaart tijd en ruimte en voelt je vrij en ervaart voldoening in je leven.

Wat is het jou waard om gelukkig te zijn en te leven zoals jij dat voor ogen hebt?

Ik denk dat je geen prijs kunt hangen aan levensgeluk.

Dat is iets wat je van binnenuit ervaart, voelt en ademt. 

Je gaat niet zomaar een samenwerking aan.
Je kiest voor een echte ware transformatie in jouw leven.

De verandering ervaar je op de diepste laag van je zijn en er ontstaat een authentieke hernieuwde versie van wie jij daadwerkelijk bent.

Ben jij bereid te investeren in jouw geluk?
Wil jij nu wél een verandering die blijft?
Zodat je vanuit verbinding gaat leven?

De waarde van het Leven in waarheid traject is een life changing experience is.

Ik gun jou verandering.
Ik gun jou balans.
Ik gun jou een gelukkig leven.

Ik heb een aantal plekken per maand beschikbaar

Jouw transformatie heeft intensieve aandacht nodig, want je ondergaat een veranderingsproces. Daarom heb ik elke drie maanden vijf plaatsen vrij.

Zodát ik je die één op één aandacht kan geven.
Zodát jij ook echt kunt transformeren.

Ben jij klaar om jouw echte leven te gaan leiden?
Zet dan nu de stap en investeer in jouw levensgeluk.

Je betaalt €2395,- incl 21% btw voor deze 8 levensveranderende weken. 

Wil je liever in drie termijnen betalen? Dat kan ook.

Een intakegesprek zorgt voor de start met de transformatie van jouw leven.

Is er een wederzijdse klik en ben jij bereid om nu echt te luisten naar je innerlijke stem en jouw leven te veranderen? 
Dan gaan we meteen van start.

Hier nog even op een rij wat je allemaal ontvangt als we samenwerken:

8 weken intensieve begeleiding door Manon

Wekelijkse 1:1 coaching sessies (online of op locatie)

Dagelijkse persoonlijke beoefening van korte meditaties, yoga-, ontspannings-, adem-, en bewustwordingsoefeningen

Twee intune-reflectie sessies per week

Wekelijkse mailing met thema & thuisopdrachten