valentijn deals

Dé Dag van de Liefde, het moment om jouw geliefde óf jezelf een prachtig cadeau te geven. En dan hebben we het niet over rozen of chocola, maar een cadeau waar je je leven lang iets aan hebt: yoga.

lessenkaart of -cadeaubon

6 lessen voor € 49,50

Dit is hét cadeau voor diegene die het vaak over yoga heeft maar de stap zelf nooit zet, of voor diegene die het simpelweg verdient eens écht wat tijd voor zichzelf te nemen.

fall in love with mysore STYLE yoga

3x gratis deelnemen aan een Mysore style les

Heb je altijd wel eens deze lesvorm willen proberen? Dit is je kans, want speciaal voor Valentijnsdag krijg je drie gratis self-practice Ashtanga yoga Mysore style lessen cadeau.  Deze lessen zijn geweldig om je yoga practice stap voor stap aan te leren óf meer verdieping te ontwikkelen. Op jouw niveau een individuele routine beoefenen samen met beginners en meer ervaren yogi’s in een unieke energie van rust en kracht. Dé privéles in een groepssetting onder professionele begeleiding!

8-weken coachtraject

Nu met 20% Valentijnskorting

Soms heb je even het gevoel dat je vastloopt. Je weet niet goed welke (levens) keuzes je moet maken, piekert continue en voelt je uit balans. In dit 8-weken traject neemt founder & yogatherapeut Manon je aan de hand en ondersteunt je in het (terug) vinden van jouw weg. Een cadeau waar je je leven lang profijt van hebt. Lees hier meer informatie en shop hieronder het traject aan met korting* (*starten voor 15 maart).

where there is love, there is light

Maak kennis
met yoga

Reserveer jouw
(online) yoga les

Meer informatie?

Lees in onze FAQ alles over hoe je je voorbereidt op jouw les en welke leefregels gelden in onze shala