Yogastudio Sittard

De yogastudio van Limburg in Sittard

In onze yogastudio Sittard en online bieden we yoga in Sittard een plek om jouw zelfontwikkelingsreis te starten of te verdiepen. Hier vind je yogalessen, workshops, cursussen, trainingen, retreats en bedrijfsyoga en tijdens de zomerperiode bieden we ook lessen aan op unieke buitenlocaties.

Heb jij interesse in yoga? Bij Yogaplace is voor iedere behoefte en ieder niveau te vinden wat bij je past. Ervaar de persoonlijke, warme en professionele sfeer en kom gerust langs voor een kopje thee!

Shala yoga Sittard

Shala is een term uit het Sanskriet, direct vertaald als ‘huis’, ‘verblijf’ of ’thuis’. De shala is het stralende middelpunt van onze yogastudio Sittard. Dit is de plek waar onze community in rust samenkomt en waar asana en pranayama, de derde en vierde stap uit het achtvoudige pad van yoga, worden beoefend. De plek waar studenten dagelijks practicen, waar levenswijsheid wordt gedeeld en waar yogi’s opgeleid worden tot yogadocent om deze wijsheden weer door te geven.

De online shala biedt uitkomst wanneer je wilt practicen in onze online lessen, een online cursus wil volgen of verdieping zoekt in een van onze online evenementen.

Lounge bij
Yogastudio Sittard

De lounge is de warme plek bij yogastudio Sittard waar studenten na hun practice samenkomen. Er worden onder het genot van een kop kruidenthee verhalen uitgewisseld, adviezen gedeeld en er wordt begeleiding geboden op persoonlijk niveau. Ook maakt de fijne sfeer in de lounge het de ideale ruimte om tijdens een retreat, workshop of cursus de dag te beginnen, op elkaars energie af te stemmen en een mooie basis te leggen voor een bijzondere ervaring als (eerste) stap in jouw persoonlijke transformatiereis.

Desk

De front desk is de plek waar we jou ontvangen en voor je klaarstaan om je te helpen met praktische vragen. Ook online is onze desk terug te vinden; op onze website vind je namelijk bíjna altijd antwoord op vragen over ons lesaanbod, jouw abonnement en meer onder het kopje FAQ of in de zoekbalk. Staat het antwoord er toch niet tussen? Dan staat ons team natuurlijk voor je klaar.

Maak kennis met ons aanbod

en probeer yoga nu geheel vrijblijvend!