Yoga & WELLNESS

Wist je dat yoga en wellness een gouden combinatie voor lichaam en geest is? In de piramidetop van Thermae 2000 in Valkenburg vind je de nieuwste shala van Yogaplace. Omdat je hier een yogales kan combineren met een saunabezoek, is dit de ideale plek voor fysieke en mentale ontspanning en balans. Op deze pagina lees je meer over hoe je dit kunt komen ervaren.

Yoga in Thermae 2000

nieuw!
Yoga & wellness kaart

Ben jij een wellnessfan en gun je jezelf wekelijks deze bijzondere manier van ontspanning? Shop een Yoga & Wellness kaart en geniet van de volgende voordelen:

  • 12x een yogales op onze locatie in Valkenburg
  • Toegang tot wellnessfaciliteiten: 3x dag of 6x avond
  • Toegang tot het Yogaplace Video Platform
  • Interessante korting op cursussen, workshops, retreats en meer

beginnen met yoga?

Ga voor het 5-weekse Body & Mind introductieprogramma

Wil je starten met yoga of wil je er opnieuw mee beginnen, maar is het al een tijdje geleden? Tijdens het 5-weken programma Body & Mind nemen we jou mee in de wereld van yoga in vijf lessen (1x per week) met aansluitend twee uur toegang tot de wellnessfaciliteiten van Thermae 2000. Dé manier om te ervaren of het iets voor jou is!

Beginnen met yoga en wellness
Yoga in Thermae 2000

Een bijzondere locatie

Midden in de Zuid-Limburgse natuur

Onze yogastudio in Valkenburg ligt op een bijzondere locatie. Niet alleen heb je vanaf de top van de Cauberg prachtig uitzicht over het Heuvelland, ook hangt er een bijzondere sfeer op deze plek. De oprichters van Thermae 2000 hebben de iconische piramide ruim dertig jaar geleden namelijk op zo’n manier laten bouwen, dat bovenin de punt een hoge energetische waarde te voelen is. Hierdoor worden meditatie en yoga er intenser ervaren.

easy flow yoga

Een fijne yogavorm, toegankelijk voor iedereen

Meerdere malen per week verzorgen onze gekwalificeerde docenten Easy Flow yogalessen in Valkenburg. Een rustige stijl die afgeleid is van de meer intensieve Ashtanga yoga. Kenmerkend voor deze stijl is de continue beweging van de ene houding naar de volgende, in een rustige en zachte flow ondersteund door de ademhaling. De lessen zijn voor ieder niveau toegankelijk en bieden vele voordelen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Benieuwd? Ga naar het lesrooster en boek een van de lessen!

Yoga in Thermae 2000
Yoga in Thermae 2000

YIN YOGA

Een rustige zachte vorm van yoga waarbij je de houdingen langere tijd aanhoudt

Doordat je enkele minuten in een houding blijft, voel en ervaar je goed wat er in je lichaam en geest gebeurt. Bij Yin Yoga gebruik je niet je spieren om in een houding te komen, maar laat je de zwaartekracht zijn werk doen.

Op fysiek niveau stimuleert deze yogavorm je bindweefsel, je gewrichten en je flexibiliteit. Daarnaast is het een zeer ontspannen vorm van yoga en keer je volledig naar binnen. Yin Yoga is voor ieder niveau toegankelijk.

ERVAAR DE VOORDELEN​

Voor jouw fysieke en mentale gezondheid

Een Easy Flow of Yin yoga les volgen en daarna heerlijk de sauna in? Dat is weldaad voor jouw lichaam en geest. Positieve effecten hiervan zijn namelijk vermindering van stress, betere nachtrust, versterking van het immuunsysteem, een positieve mindset, betere flexibiliteit en kracht en nog veel meer!

Ervaar het effect van yoga direct

Maak kennis
met yoga

Reserveer jouw
(online) yoga les

Meer informatie?

Lees in onze FAQ alles over hoe je je voorbereidt op jouw les en welke leefregels gelden in onze shala